Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας ΠΕΔ Αττικής  Τάσος Μαυρίδης επισκέφτηκε την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 τα δύο εξεταστικά κέντρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων που βρίσκονται στον Δήμο συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Γιάννη Μαρμαγκιόλη. Πιο συγκεκριμένα επισκέφτηκαν το 1ο ΓΕΛ Πεύκης, όπου τον υποδέχθηκε ο Υποδιευθυντής του σχολείου κ. Γιώργο Σιούλα και το ΓΕΛ Λυκόβρυσης, στο οποίο είναι διευθυντής ο κ. Μαρμαγκιόλης.

Ο Δήμος έχει παραδώσει στα εξεταστικά κέντρα εμφιαλωμένο νερό και χυμούς για τους εξεταζόμενους, που αποτελούν χορηγία από το σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ενώ η Σχολική Επιτροπή έχει προμηθευτεί ανεμιστήρες για το ενδεχόμενο καύσωνα κατά τις ημέρες εξέτασης. Επίσης έχει πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλες τις αίθουσες.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Επισκέφθηκα σήμερα μαζί με τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Μαρμαγιόλη, τα δύο εξεταστικά κέντρα. Έχουν πραγματοποιηθεί απολυμάνσεις και έχουν τηρηθεί τα πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ η Επιτροπή έχει προμηθευτεί ανεμιστήρες για την περίπτωση υψηλών θερμοκρασιών. Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για τη χορηγία και να ευχηθώ όλα να κυλήσουν ομαλά τις ημέρες των εξετάσεων».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.