Η μεγάλη γιορτή χαράς και δημιουργίας, το 7ο  Παιδικό Φεστιβάλ που διοργάνωσε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης,  κέρδισε για ένα ακόμα καλοκαίρι τις καρδιές μικρών και μεγάλων. Το φετινό φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στις 10 και 11 Ιουλίου 2021 στην παραλία – λιμάνι Βάρκιζας, με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και πλήρη σεβασμό στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

  Στην έναρξη του φεστιβάλ, μάγεψε το κοινό το χορευτικό από το τμήμα ενόργανης του νεοσύστατου αθλητικού σωματείου Ευ Φλόγα Ήλιος Βάρης, ενώ η χορογραφία “Βαθιά στη θάλασσα” σκόρπισε κέφι με την προπονήτρια και μουσικό Κατερίνα Κεραμιδά να ερμηνεύει και ζωντανά το soundtrack του φεστιβάλ “Μύθοι Μύθι Παραμύθι”. Το απόγευμα, τη σκυτάλη πήραν  τα παιχνίδια και τα εργαστήρια κατασκευών, κηπουρικής, ζωγραφικής μεγάλων επιφανειών, κυνήγι θησαυρού με θέμα την ανακύκλωση, διαδραστικά παιχνίδια, παιχνίδια μουσικής και κίνησης, zumba, δώρα και εκπλήξεις, ενώ το  εργαστήρι “zumba” ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους.

   Το Σάββατο 10 Ιουλίου 2021 έλαβε χώρα η παράσταση “Παραμύθια για να σπάτε κέφι”, βασισμένη στις επτά ιστορίες του Τζιάννι Ροντάρι, ξεσηκώνοντας όλο το κοινό με το μπρίο, το κέφι των ηθοποιών και το διαδραστικό χαρακτήρα της. Αυτή η μοναδική παιδική παράσταση ήταν σε διασκευή – σκηνοθεσία Πλειώνη Δημήτρη και ερμήνευσαν οι ηθοποιοί: Στέλιος Ξανθουδάκης, Εύη Καρρά, Στέλλα Μαγγανά, Δημήτρης Πλειώνης.

    Με το φινάλε του φεστιβάλ, την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021, ζωντάνεψε στη σκηνή το αγαπημένο παραμύθι των παιδικών μας χρόνων, από το ομώνυμο έργο του Χάνς Κρίστιαν, “Η μικρή γοργόνα”, Άντερσεν, σε μια ενδιαφέρουσα και όλο φρεσκάδα διασκευή σε σκηνοθεσία του Απόστολου Ψαρρού και ερμήνευσαν οι ηθοποιοί: Μαρία Γκιώνη, Ειρήνη Ιωάννου και Ιορδάνης Κασάπογλου.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.