Με την παραπάνω φράση απάντησε στη Βουλή ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης στον Αλέξη Τσίπρα, κατά τη συζήτηση επί του πορίσματος της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής σχετικά με τη διερεύνηση αδικημάτων που τυχόν έχουν τελεσθεί από τον πρώην υπουργό κ. Νικόλαο Παππά. 

«Άκουσα πολύ προσεκτικά τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να θέτει στον Ελληνικό λαό ένα δίλημμα και να λέει από αυτό το Βήμα πως, εδώ είμαστε, ως ΣΥΡΙΖΑ, για να πιάσετε το ραντεβού με την ιστορία! 
Το ραντεβού με την ιστορία ο Ελληνικός λαός το έχει πληρώσει πολύ ακριβά και δεν πρόκειται να την ξαναπατήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά. 
Στη συνέχεια της ομιλίας του έθεσε στους Βουλευτές της Αντιπολίτευσης το ερώτημα: «Υπάρχει κανείς σε αυτήν εδώ την αίθουσα που φοβάται τη Δικαιοσύνη; Που δεν εμπιστεύεται τη Δικαιοσύνη; Να πετάξουμε αυτές τις 200 σελίδες του Πορίσματος στο καλάθι των αχρήστων; Όχι, κύριοι της αντιπολίτευσης, εμείς δεν μπαίνουμε σε αυτήν την διαδικασία». 
Τέλος ο κ. Σπανάκης είπε ότι, «εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, ούτε να κρυφτούμε και μπορούμε άνετα να συζητάμε στα καφενεία και στις γειτονιές, σε αντίθεση με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ»

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.