«Ενώνουμε δυνάμεις για να κερδίσουμε τη μάχη που δίνουμε με τον χρόνο, προκειμένου να αυξήσουμε τα ποσοστά εμβολιασμού μέχρι τον Αύγουστο», σημείωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, από την Βόρεια Ελλάδα κατά τη διάρκεια της περιοδείας του για την επιτάχυνση του εμβολιαστικού προγράμματος. Όπως ανέφερε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, εάν υπάρξει μία αύξηση των κρουσμάτων ή ένα νέο κύμα της πανδημίας, αυτό θα αφορά τους ανεβολίαστους και όχι την οικονομία. Για τον λόγο αυτό, όπως επισήμανε, σκοπός είναι να πειστούν και οι τελευταίοι που εμφανίζονται διστακτικοί ή επιφυλακτικοί απέναντι στο εμβόλιο και να μπει φραγμός στον ανορθολογισμό. 
Πρώτος σταθμός της τρίτης και τελευταίας ημέρας της περιοδείας του κ. Πέτσα στη Βόρεια Ελλάδα ήταν το Δημαρχείο Καλαμαριάς, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, κ. Γιάννη Δαρδαμανέλη, εκπροσώπους της ιατρικής κοινότητας, φορείς και εκπροσώπους των επιμελητηρίων.
Επί τάπητος βρέθηκαν οι στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες υπέρ των εμβολιασμών, η στενότερη συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης για τη διάδοση του μηνύματος, καθώς και δράσεις ουσίας, όπως ο εμβολιασμός κατ’ οίκον.
Ο κ. Πέτσας είδε την αφίσα του ιατρικού συλλόγου -με κεντρικό σύνθημα: “Εμείς εμβολιαστήκαμε, εσύ;”- για τον πολλαπλασιασμό του μηνύματος για την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την αναγκαιότητα των εμβολίων, η οποία θα αναρτηθεί στα δημοτικά και εμπορικά καταστήματα της περιοχής, όπως και στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενημερώθηκε για τα φυλλάδια που θα διανείμει ο δήμος με ερωτήσεις και απαντήσεις γύρω από τον εμβολιασμό, καθώς και για τις υπόλοιπες δράσεις ενημέρωσης. Συζητήθηκαν, επίσης, και οι πρωτοβουλίες που αναμένεται να αναληφθούν για ειδικές πληθυσμιακές ομάδες, όπως οι Ρομά, τόσο γύρω από το εμβολιαστικό πρόγραμμα, όσο και για θέματα ευρύτερης κοινωνικής και οικονομικής ενσωμάτωσής τους, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας.  
Στη ατζέντα της διευρυμένης σύσκεψης με τους φορείς βρέθηκαν και οι προτάσεις της δημοτικής αρχής για το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών. Ο κ. Πέτσας στάθηκε ιδιαίτερα στη σημασία της προτεραιοποίησης που έχει γίνει και ανακοίνωσε ότι το σύνολο των έργων που έχουν υποβληθεί, θα ενταχθούν προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα. Πρόκειται, όπως ανέφερε, για ένα φιλόδοξο σχέδιο, με έργα αστικής αναζωογόνησης, ψηφιακού μετασχηματισμού, δράσεις ανακύκλωσης και έργα που εντάσσονται στις επετειακές δράσεις του «Ελλάδα 2021», που θα αλλάξουν την όψη των τοπικών κοινωνιών και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών.
Μετά το πέρας των συναντήσεων, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών δήλωσε: «Αποφασίσαμε, από κοινού, να ενώσουμε δυνάμεις όπως κάνουμε από κοινού σε όλη την Ελλάδα για να επιταχύνουμε ένα ήδη επιτυχημένο εμβολιαστικό πρόγραμμα. Πώς θα το κάνουμε αυτό; Με δράσεις επικοινωνίας για να πείσουμε όλους όσοι είναι αναποφάσιστοι ή επιφυλακτικοί και με δράσεις ουσίας, όπως ο εμβολιασμός κατ’ οίκον. Όλοι μαζί -Κυβέρνηση, αυτοδιοίκηση, εμπορικός, επιχειρηματικός κόσμος, κόσμος της επιστήμης και πολίτες- θα καταφέρουμε να χτίσουμε αυτό το τείχος ανοσίας που χρειάζεται, πριν φτάσουμε στο φθινόπωρο». 
Ερωτηθείς σχετικά για χθεσινά συλλαλητήρια των αντιεμβολιαστών στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ο κ. Πέτσας απάντησε: «Συνήθως εκείνοι που έχουν μία άρνηση εκ πεποιθήσεως, κάνουν δυσανάλογα μεγάλη φασαρία. Όλες οι μετρήσεις στην Ελλάδα δείχνουν ότι το ποσοστό των αρνητών του εμβολίου κυμαίνεται περίπου στο 11% με 14%. Είναι ένα σεβαστό ποσοστό και στο πλαίσιο της Δημοκρατίας μας, ο καθένας μπορεί να εκφράζει την άποψή του. Δεν είναι, όμως, αυτό το ποσοστό ο κανόνας, ούτε μπορεί να αποτρέψει το τείχος της ανοσίας. Εμείς απευθυνόμαστε σε αυτούς τους συμπολίτες μας που είναι επιφυλακτικοί και αναβλητικοί, λέγοντάς τους: “Είναι, τώρα, η ώρα να κάνετε το εμβόλιο, προκειμένου να θωρακίσετε τους εαυτούς σας, τους οικείους σας και το κοινωνικό σύνολο”. Για, δε, τους αρνητές, αυτό που έχει σημασία είναι να αντιληφθούν όλοι ότι σε τέτοιου είδους συγκεντρώσεις, πρωτίστως, κινδυνεύουν οι ίδιοι από μία διασπορά. Επομένως, προσωπικά θα ήθελα να παρακαλέσω να ακούμε την επιστήμη και να βάζουμε έναν φραγμό στον ανορθολογισμό. Και θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι -όπως έχει πει και ο Πρωθυπουργός- η αύξηση των κρουσμάτων ή το ενδεχόμενο ενός νέου κύματος της πανδημίας, δεν θα πλήξει την οικονομία, αλλά τους ανεμβολίαστους». 
Επόμενος σταθμός του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, στη Θεσσαλονίκη, ήταν το Δημαρχείο Θέρμης, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο, καθώς και εκπροσώπους φορέων. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος, με τον κ. Πέτσα να υπογραμμίζει ότι σκοπός είναι να αυξηθεί ο απόλυτος αριθμός των εμβολιασμών. 
Επί τάπητος βρέθηκε και το σύνολο των χρηματοδοτικών εργαλείων που έχει πλέον στα χέρια της η αυτοδιοίκηση, προκειμένου να υλοποιεί αναπτυξιακά έργα προς όφελος των πολιτών. Όπως ανέφερε, ο κ. Πέτσας: «Στόχος μας είναι να δούμε έργα που δεν είχαν γίνει για πολλά χρόνια -δεκαετίες ίσως- να δρομολογούνται και να υλοποιούνται». Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι οι πρώτες προτάσεις του δήμου έχουν ήδη ενταχθεί στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ενώ -όπως είπε- οι εντάξεις έργων θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα. «Θα είμαστε δίπλα για οποιαδήποτε τακτική ή έκτατη χρηματοδότηση χρειαστεί για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών», τόνισε ο κ. Πέτσας. 
Συζητήθηκε, επίσης, το θέμα της οδικής ασφάλειας στην περιοχή. «Πρόκειται για μία περιοχή με πολύ μεγάλη βιομηχανική δραστηριότητα και, επομένως, η πρόσβαση από και προς στον κεντρικό οδικό άξονα έχει πολύ μεγάλη σημασία και για την ασφάλεια και την ταχύτητα των μεταφορών. Μαζί με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, μαζί με το Υπουργείο Οικονομικών και τον κ. Σκυλακάκη, μαζί με την Περιφέρεια και τον κ. Τζιτζικώστα και με τη συνεργασία φυσικά και της δημοτικής αρχής, εκτιμώ ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε κάτι ευχάριστο για τους κόμβους που πρέπει να γίνουν», δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών.
Μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων, ο κ. Πέτσας επισήμανε: «Οι δράσεις, οι οποίες έχουμε συμφωνήσει, είναι συγκεκριμένες. Έχουν να κάνουν με τη διάθεση και της δημοτικής αρχής και των επιμελητηρίων να προσεγγίσουμε κάθε δημότη, προκειμένου να πειστεί για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού. Στοχεύουμε, δηλαδή, στους ανθρώπους που είναι δύσπιστοι, που είναι αναβλητικοί, που είναι επιφυλακτικοί, όχι στους αρνητές. Οι δράσεις θα αφορούν στην ενημέρωση των πολιτών, τόσο με τη συνδρομή του δήμου, όσο και με τη συνδρομή της ιατρικής κοινότητας. Όσον αφορά, δε, στις εμβολιαστικές γραμμές νομίζω ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό, συζητήσαμε τόσο για τον εμβολιασμό κατ’ οίκον, όσο και για τη δυνατότητα στοχευμένου εμβολιασμού με κινητές μονάδες, εάν αυτό απαιτηθεί».
Κληθείς να σχολιάσει το θέμα της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών και το ενδεχόμενο το μέτρο να επεκταθεί και για τους εκπαιδευτικούς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών απάντησε: «Στις επαφές μου, όλες αυτές τις ημέρες, βλέπω ότι υπάρχει μία ευρύτερη ζύμωση στην κοινωνία και μία συζήτηση και για άλλους επαγγελματικούς κλάδους -εκτός από τους υγειονομικούς και τους εργαζόμενους στις μονάδες κοινωνικής φροντίδας- όπως για παράδειγμα για τους εκπαιδευτικούς. Επομένως, είναι κάτι το οποίο πρέπει να συζητηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, αρκετά πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Αυτό που προέχει, πάντως, είναι να εκμεταλλευτούμε αυτό το καλοκαίρι για να χτίσουμε το τείχος της ανοσίας. Η επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και σε άλλες επαγγελματικές κατηγορίες, είναι κάτι που μου έχει τεθεί στις συναντήσεις μου, όλες αυτές τις ημέρες, όχι μόνο από δημάρχους, αλλά και από ανθρώπους της κοινωνίας των πολιτών και του επιχειρηματικού κόσμου, από αγροτικούς συνεταιρισμούς μέχρι επιμελητήρια και από οποιονδήποτε μεμονωμένο πολίτη, ο οποίος αγωνιά -όταν ο ίδιος έχει εμβολιάσει τον εαυτό του και την οικογένειά του- μέχρι τον οποιονδήποτε θέλει να μην έχουμε ένα πισωγύρισμα στην οικονομία. Είναι θέματα που απασχολούν την κοινωνία και οι δύσκολες απαντήσεις έχουν να κάνουν με την ίδια τη δυσκολία του εγχειρήματος, προκειμένου να πείσουμε και τον τελευταίο συμπολίτη μας να προστατεύσει τον εαυτό του και την οικογένειά του, κάνοντας το εμβόλιο. Για αυτό και θα επαναλαμβάνω, συνεχώς, την έκκληση να εμβολιαστούν όλοι».
Στη Θεσσαλονίκη, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών συναντήθηκε και με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ.κ. Βαρνάβα. Ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε στον ρόλο της εκκλησίας για την επίτευξη των στόχων του εμβολιαστικού προγράμματος και στη δύναμη του παρηγορητικού της λόγου. 
Όπως τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών: «Είχα τη χαρά και την τιμή να επισκεφθώ τον Σεβασμιώτατο, κ.κ. Βαρνάβα. Να ζητήσω, φυσικά, την ευλογία του και τη βοήθεια της εκκλησίας -για ακόμα μία φορά- να συνεχίσει αυτό το οποίο κάνει, να μιλά δηλαδή στις καρδιές των πιστών και των ανθρώπων και να μεταφέρει, παντού, το μήνυμα της αγάπης. Ένα τέτοιο μήνυμα αγάπης είναι και η ανάγκη να κάνουμε το εμβόλιο για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, τους οικείους μας και το κοινωνικό σύνολο. Και νομίζω ότι όπως έχει δείξει ο Σεβασμιώτατος όλο το προηγούμενο διάστημα, έτσι και τώρα, θα ενώσει τις φωνές της εκκλησίας μας με τις φωνές της επιστήμης. Γιατί η πανδημία είναι θέμα της επιστήμης, ένα θέμα το οποίο ζητάει ιατρική λύση. Το μήνυμα, λοιπόν, είναι σαφές: Αφήνουμε πίσω τον ανορθολογισμό και προχωρούμε όλοι μαζί για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής».
Τελευταίος σταθμός της τριήμερης περιοδείας του κ. Πέτσα στη Βόρεια Ελλάδα ήταν ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, στην Πιερία, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, κ. Βαγγέλη Γερολιόλιο.
Στη διευρυμένη σύσκεψη, με τη συμμετοχή φορέων της περιοχής, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών σημείωσε ότι πρωταρχικός σκοπός είναι να χτιστεί ένα τέτοιο τείχος ανοσίας που θα προστατεύσει τους πολίτες το φθινόπωρο, προσθέτοντας ότι το ζήτημα του εμβολιασμού δεν προσφέρεται για πολιτική ή μικροκομματική αντιπαράθεση. «Δεν είναι ένα θέμα της Κυβέρνησης, δεν είναι θέμα της Αντιπολίτευσης. Πρόκειται για ένα θέμα εθνικό που αφορά όλους τους πολίτες, μία μάχη που πρέπει όλοι μαζί να κερδίσουμε», είπε ο κ. Πέτσας.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών στάθηκε ιδιαίτερα στη συνεργασία με την αυτοδιοίκηση, την εκκλησία, τους τοπικούς φορείς και τις επαγγελματικές ενώσεις. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η ομάδα είναι αυτή που κερδίζει. «Η κατεύθυνση που έχουμε από τον Πρωθυπουργό είναι να ενώσουμε δυνάμεις, προκειμένου να πείσουμε τους συμπολίτες μας που φοβούνται ή έχουν ακόμα δεύτερες σκέψεις απέναντι στον εμβολιασμό». 
«Το βασικό μήνυμα που στέλνουμε είναι ότι, ανά την επικράτεια, υπάρχουν διάφορα χαρακτηριστικά, τα οποία -σε τοπικό επίπεδο- εσείς, βεβαίως, τα γνωρίζετε καλύτερα και μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε πόρτα-πόρτα», δήλωσε ο κ. Πέτσας και χαρακτήρισε κομβικό τον ρόλο της ιατρικής κοινότητας. Όπως είπε χαρακτηριστικά, ένας εργαζόμενος σε ένα Κέντρο Υγείας που δεν έχει εμβολιαστεί -γιατρός ή νοσηλευτής- προκαλεί ένα πολλαπλασιαστικό αρνητικό αποτέλεσμα, επηρεάζοντας αρνητικά και άλλους συμπολίτες του στην τοπική κοινωνία. «Μπορεί εννέα στους δέκα να είναι θετικοί απέναντι στο εμβόλιο, αρκεί όμως ο ένας για να κάνει πολλαπλάσια ζημιά. Έχει πολύ μεγάλη σημασία ο καθημερινός αγώνας και το παράδειγμα που δίνει ο καθένας από εμάς προσωπικά», επισήμανε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών. Πρόσθεσε, δε, ότι τα δεδομένα για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος και για τον ρυθμό των ραντεβού θα αξιολογούνται, σε εβδομαδιαία βάση, έτσι ώστε -εάν και όπου χρειάζεται- να αναπροσαρμόζεται ο σχεδιασμός. Ξεχωριστή αναφορά έγινε και στις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει τους εμβολιασμούς -με το εμβόλιο της Pfizer και το μονοδοσικό της  Johnson & Johnson- σε απομακρυσμένες περιοχές, αλλά σε πολυσύχναστες για μαζικούς εμβολιασμούς.
«Είμαστε ξεκάθαροι και λέμε ότι η οικονομία δεν θα ξανακλείσει», τόνισε ο κ. Πέτσας, διευκρινίζοντας: «Το πρόβλημα, εδώ, είναι πραγματικά για τους ανθρώπους, οι οποίοι έλκονται από θεωρίες συνωμοσίας, είτε από ιδεολογικούς είτε από ιδεοληπτικούς λόγους. Είναι αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι θα είναι εκτεθειμένοι σε ένα ενδεχόμενο νέο κύμα πανδημίας, με αποτέλεσμα οι ίδιοι να νοσήσουν. Όταν κάποιος έχει διαθέσιμα εμβόλια στα χέρια του και επιλέγει να μην το κάνει, βάζοντας τον εαυτό του σε κίνδυνο, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να έχει την απαίτηση να κλείσει ξανά η κοινωνία και η οικονομία για να τον προστατεύσει. Δεν μπορούν οι φορολογούμενοι να βάζουν συνεχώς το χέρι στην τσέπη, δεν μπορούμε να ζητάμε από τους επιχειρηματίες να έχουν κλειστά τα μαγαζιά τους, δεν μπορούμε να ζητάμε από τους εργαζόμενους να ζουν με τα χρήματα της κρατικής επιδότησης και την ανασφάλεια εάν μετά την άρση των όποιων μέτρων, θα μπορέσει να επιβιώσει η επιχείρηση στην οποία εργάζονται. Έχουμε ευθύνη απέναντι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους».  
Στη συνάντηση τέθηκαν, επίσης, τόσο αναπτυξιακές προτεραιότητες του δήμου, όσο και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που προσφέρονται, με έμφαση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών. Παράλληλα, ο κ. Πέτσας επανέλαβε ότι, το επόμενο διάστημα, θα δοθεί στους δήμους νέα έκτακτη χρηματοδότηση, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, για το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο του 2021 και μετά. 
Στη διευρυμένη σύσκεψη συμμετείχαν, επίσης, ο Βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σάββας Χιονίδης και η Βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, κα Μπέττυ Σκούφα.
Μετά το πέρας των συναντήσεων, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών υπογράμμισε: «Από τη σημερινή συνάντηση βγήκε ένα κοινό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού και το μήνυμα αυτό είναι απλό: Εμβολιαζόμαστε σημαίνει ζούμε. Δεν μετράμε, απλώς, τις μέρες που περνάνε. Κάνω έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας να σπεύσουν να κάνουν το εμβόλιο, σήμερα, αύριο, ει δυνατόν τώρα. Δεν ήρθαμε, εδώ, επειδή ενδεχομένως να σκεφτεί κάποιος ότι είναι χαμηλά τα επίπεδα του εμβολιασμού. Εάν δει κάποιος την περιοδεία, όλων αυτών των ημερών, έχουμε μία αποστολή που έχει συνδυάσει μικρά χωριά, αστικούς δήμους και αγροτικές περιοχές. Διαφορετικές, δηλαδή, περιοχές που δίνουν την εικόνα της χώρας. Υπάρχουν, πράγματι, ανά την επικράτεια κάποια ποσοστά υψηλά, κάποια ποσοστά μεσαία και κάποια ποσοστά χαμηλότερα του μέσου όρου. Άρα τι κάνουμε; Στέλνουμε, παντού, το βασικό μήνυμα που δεν είναι άλλο από τον γρήγορο εμβολιασμό, ακριβώς για να χτίσουμε το τείχος της ανοσίας μέσα στο καλοκαίρι. Δεν κουνάμε το δάχτυλο σε κανέναν. Είμαστε σύμμαχοι. Είμαστε κρίκοι στην ίδια αλυσίδα για το κοινό καλό». 
Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, τη στάση της Αντιπολίτευσης και τα χθεσινά συλλαλητήρια, ο κ. Πέτσας απάντησε: «Υπάρχουν πολλά περιθώρια πειθούς πριν φτάσουμε στο επίπεδο υποχρεωτικότητας ή άλλων μέτρων. Αυτά τα περιθώρια μπορούν να εξαντληθούν μέσω της προσωπικής επαφής, σε τοπικό επίπεδο και με την κινητοποίηση όλων των φορέων, ιδιαίτερα της ιατρικής κοινότητας. Όσον αφορά στην Αντιπολίτευση, δεν ψάχνουμε να βρούμε “γωνίες”. Ψάχνουμε να ενώσουμε δυνάμεις για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε, κάποια στιγμή, στο μέλλον. Προσωπικά, απευθύνω εκ νέου έκκληση ακόμα και σε εκείνους που δεν πιστεύουν στην αναγκαιότητα του εμβολίου, να προσέχουν, ακόμα κι εάν θέλουν να συμμετέχουν σε πορείες, γιατί πρώτα απ’ όλα κινδυνεύει η δική τους υγεία και, πράγματι, οι εικόνες που είδαμε χθες ελπίζω να μην μεταφραστούν σε αύξηση των κρουσμάτων, πρώτα και κύρια, για τους ανθρώπους που συμμετείχαν σε αυτές, για τους οικείους τους και για τους αγαπημένους τους».  
Οι πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί για την ενίσχυση του ρυθμού των εμβολιασμών τέθηκαν και στις επαφές του κ. Πέτσα με τον Δήμαρχο Έδεσσας, κ. Δημήτρη Γιάννου και τον Δήμαρχο Νέας Προποντίδας, κ. Εμμανουήλ Καρρά, με τους οποίους συναντήθηκε, χθες, το απόγευμα, στη Θεσσαλονίκη.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.