Πέρασε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά όπως και αναμένονταν η εισήγηση του Αντιδημάρχου Προσόδων Γρηγόρη Καψοκόλη, που δίνει μια ακόμα ανάσα στους εμπόρους του Κυριακάτικου Παζαριού.

Μείωση 20% στα τέλη κατάληψης κοινόχρηστων χώρων για την Κυριακάτικη Αγορά του Πειραιά

– Έχουν προηγηθεί κι άλλες μειώσεις μετά από εισήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Προσόδων Γρηγόρη Καψοκόλη και φυσικά  του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη που από την πρώτη στιγμή απέδειξαν πως είναι στο πλευρό των εμπόρων του Παζαριού.



Μετά από μια σειρά μειώσεων, μια ακόμα μείωση της τάξεως του 20%, έρχεται να απαλύνει το βαρύ φορτίο που σηκώνουν εδώ και σχεδόν 2 χρόνια οι έμποροι της Κυριακάτικης Αγοράς του Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι τον τελευταίο χρόνο, το Παζάρι του Πειραιά δούλεψε πρακτικά 3 μήνες, ήτοι 12 εβδομάδες, εκ των οποίων τις 6 δούλεψαν οι μισοί και τις άλλες 6 οι άλλοι μισοί.

Στις πιο δύσκολες στιγμές τους όμως ήταν πάντα δίπλα τους ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Προσόδων, ο πλέον αγαπητός και όχι αδίκως κ.Γρηγόρης Καψοκόλης, έχοντας και ο ίδιος με τη σειρά του την αμέριστη στήριξη του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Αυτά  τα αναφέρουν οι ίδιοι οι έμποροι σε γραπτές επιστολές τους, στις οποίες περιγράφουν λίγο πολύ ότι είναι η πρώτη φορά που μια Δημοτική Αρχή βρίσκεται τόσο κοντά τους, και μάλιστα σε πολύ δύσκολες στιγμές.

Συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.