Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Π. κ. Ιωάννης Βουτσινάς, ενώνοντας και μεταφέροντας τη σκέψη των μελών της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον αιφνίδιο θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου, Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Αναπληρωτή Προέδρου της Ένωσης Ευρωπαϊκών Εμπορικών και Επαγγελματικών Επιμελητηρίων ( Eurochambres ), αναφέροντας ότι :

Ο Πρόεδρος του ΕΕΠ κ Βουτσινάς Ιωάννης (φώτο αρχείου)

«Ο εκλιπών ήταν ένας οξυδερκής άνθρωπος, με έντονη την προσφορά του στην ανάπτυξη της συλλογικής επιχειρηματικότητας, μέσω της στήριξης και της ανάπτυξης του επιμελητηριακού θεσμού, με παρεμβάσεις ακόμα και για εθνικά θέματα που ενίσχυαν την οικονομία μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Είχε την μεγαλοψυχία και την ευφυία να ξεπερνά διαφωνίες, παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις και έτσι είχα την εξαιρετική τιμή και ευκαιρία να συνεργασθώ στενά μαζί του στην ΚΕΕΕ, από τη νευραλγική θέση του Οικονομικού Επόπτη.

Από την πρώτη στιγμή με εντυπωσίασε η βαθιά του γνώση για το επιχειρείν, η πίστη του στη συλλογική προσπάθεια, η αφοσίωσή του στους στόχους του. Το ενωτικό του πνεύμα τον οδηγούσε μέσα και από τις αντικρουόμενες απόψεις να αναζητά και να αναδεικνύει πάντα τη σύνθεση, τη συνεννόηση και τη συνεργασία.
Μας κληρονόμησε ένα πολυσχιδές έργο, παρακαταθήκη στους συνεργάτες του να τον τιμήσουν συνεχίζοντάς το.
Χάθηκε μια Ισχυρή Προσωπικότητα και ένας κρίσιμος παράγοντας, ένας Κρίκος Κοινωνικοπολιτικής Ισορροπίας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Αιωνία του η μνήμη.»

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.