Σε μία ακόμη μάχη στο μέτωπο της πυρκαγιάς στην περιοχή της Κερατέας Αττικής, έδωσε το παρόν, κλιμάκιο εργαζομένων και εθελοντών του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ). 


Στην πυρκαγιά επιχείρησαν μεγάλες δυνάμεις επίγειων και εναέριων μέσων του Πυροσβεστικού Σώματος, δεκάδες πυροσβεστικά οχήματα με εθελοντές,  εργαζομένους και αιρετούς του ΣΠΑΠ και των γειτονικών Δήμων, πάρα πολλές υδροφόρες και μηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής, που πολέμησαν δίνοντας πραγματική μάχη με την καταστροφική πυρκαγιά, που κατέκαψε σπίτια και πολλά στρέμματα δάσους.


Οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές του ΣΠΑΠ ξεπερνώντας κάθε δυσκολία από νωρίς το μεσημέρι που ξέσπασε η φωτιά, έδωσαν πραγματική μάχη με την πύρινη λαίλαπα γλυτώνοντας σπίτια και εκτάσεις δάσους από ολοκληρωτική καταστροφή.


Ο ΣΠΑΠ επισημαίνει στους πολίτες να ακολουθούν πιστά τις αναλυτικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας,  για τις ενέργειες που θα πρέπει να  κάνουν κατά την διάρκεια περιστατικών πυρκαγιές.Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.