Με δυναμική παρουσία, λαμπρό εκθεσιακό περίπτερο και την προβολή όσων Μελών του επέλεξαν να εκπροσωπήσουν το Ε.Ε.Π. ως εκθέτες στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Εκατοντάδες επισκέπτες προσήλθαν στο Εκθεσιακό Περίπτερο του Ε.Ε.Π. συζητώντας και αναζητώντας πληροφορίες και επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Π. κ. Ιωάννης Βουτσινάς επισήμανε σε σχετικές του δηλώσεις:


«Η επιτυχία του εθνικού σχεδιασμού ανάκαμψης της οικονομίας και η δημιουργία νέων βιώσιμων θέσεων απασχόλησης, εξαρτάται πρωτίστως από όλους εμάς που καθημερινά επιχειρούμε.


Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς φιλοδοξεί να οδηγήσει τα Μέλη του στη νέα εποχή. Δημιουργεί συνθήκες εξωστρέφειας, ανταγωνιστικότητας και κερδοφορίας.

Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Δίνουμε δυναμικό παρόν. Έχουμε ρόλο και λόγο.

Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε».

 


Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Π. εκπροσωπήθηκε από τους: Α’ Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Παπαγεωργίου, Β’ Αντιπρόεδρο κ. Λεωνίδα Μίχα, Γενικό Γραμματέα κ. Χρήστο Ντάφλο, Υπεύθυνη Γ.Ε.ΜΗ. & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κα Ιφιγένεια Πέππα ,τα μέλη Δ.Σ. κ. Γεώργιο Ανδρέου, κ. Μιχάλη Πρωτοψάλτη, κ. Εμμανουήλ Τράτση, κα Ζωή Στραϊτούρη και φυσικά από τον Υπεύθυνο και  Συντονιστή της θεματικής επιτροπής Διοργάνωσης και Συμμετοχής σε Εκθέσεις και Συνέδρια κ. Κωνσταντίνο Νικολάου, ο οποίος είχε την ευθύνη και την επιμέλεια για το στήσιμο και τον συντονισμό του περιπτέρου.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ε.Ε.Π. είχε στείλει πρόσκληση στα Μέλη του για την δυνατότητα συμμετοχής και διάθεσης χώρου στο Περίπτερο που προετοίμαζε, αλλά και κάθε άλλης δυνατής υποστήριξης κατά τη διάρκεια της Έκθεσης. Οι επιχειρήσεις που εκπροσωπήθηκαν στο περίπτερο του Ε.Ε.Π. ανέδειξαν τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα στους κλάδους Τεχνολογίας, Εκπαίδευσης, Τοπικών Προϊόντων, Επιχειρήσεων που υποστηρίζουν τον δημόσιο τομέα σε επίπεδο υπηρεσιών ή προμηθειών.Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.