Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ σε μια ιστορική στιγμή για την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης που μπαίνει και επισήμως στην μετά Βασιλακόπουλου περίοδο, συγκεντρώνοντας ποσοστό πλειοψηφίας στο Δ.Σ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έχει νέο πρόεδρο τον Βαγγέλη Λιόλιο και ένα συντριπτικά ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο έπειτα από τη σημερινή (12/9) ηλεκτρονική ψηφοφορία στην οποία συμμετείχε το 97% των σωματείων που είχαν δικαίωμα ψήφου για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΟΚ.


Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αποχωρεί και επισήμως από τη θέση στην οποία βρισκόταν για δεκαετίες αφού βάσει του νέου αθλητικού νόμου δεν είχε τη δυνατότητα να θέσει υποψηφιότητα λόγω ηλικίας, δίνοντας τη θέση του στον διοικητικό ηγέτη του Προμηθέα Πατρών και επικεφαλής της παράταξης «Δώσε Πάσα» που αναλαμβάνει πλέον το δύσκολο έργο να κουμαντάρει την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, συγκεντρώνοντας ποσοστό πλειοψηφίας!


Η παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου βγάζει τουλάχιστον 12 συμβούλους στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ και παίρνει αυτοδυναμία με 335 ψήφους, ήτοι το 54.8%. Όσον αφορά την παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα «Πρώτα το μπάσκετ», συγκέντρωσε 185 ψήφους (30.2%) ενώ η παράταξη του Άγγελου Παπανικολάου μάζεψε 90 ψήφους και μένει εκτός Δ.Σ. με 14.7%.


Πρώτος σε σταυρούς βγήκε ο Δήμος Ντικούδης με 317 ενώ ο «θηλυκός Γκάλης», η Άννυ Κωνσταντινίδου έγινε η πρώτη γυναίκα στην ιστορία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ. Όσον αφορά τη σύνθεση του Δ.Σ. ανά παράταξη, ο Βαγγέλης Λιόλιος βγάζει 13 συμβούλους, ο Παναγιώτης Φασούλας 3 ενώ σε αυτό θα βρίσκεται ο Τάσος Δελημπαλταδάκης ως ανεξάρτητος.


Οι εκλεγμένοι στο νέο Δ.Σ. της ΕΟΚ

Δήμος Ντικούδης 317

Βασίλης Ντάκουρης 302

Άννυ Κωνσταντινίδου 281

Ευθύμης Ρεντζιάς 263

Κώστας Ασημακόπουλος 260

Γιάννης Ηλιόπουλος 239

Κώστας Μαρλαφέκας 222

Νίκος Ζεϊμπέκης 221

Χρήστος Βασιλειάδης 215

Φάνης Χριστοδούλου 212

Τρύφωνας Δίτσιος 211

Λάμπρος Τάκης 209

Τάσος Δελημπαλταδάκης 198

Νίκος Νικολόπουλος 197

Γιάννης Πεταλωτής 178

Γιάννης Τσουμής 176

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.