Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει κατορθώσει τα τελευταία χρόνια να μειώσει τον αριθμό των νεκρών από τροχαία δυστυχήματα, εξακολουθεί να θρηνεί εκατοντάδες θύματα κάθε χρόνο και χιλιάδες τραυματίες. Η οδική ασφάλεια είναι ζήτημα ζωής και αποτελεί ευθύνη και υπόθεση όλων όσοι κυκλοφορούν στους δρόμους.

Για το ζήτημα, λοιπόν, της οδικής ασφάλειας, η ΟΝΝΕΔ πραγματοποιεί εκδήλωση την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 στις 19:00 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Κεντρικοί προσκεκλημένοι θα είναι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο παραολυμπιονίκης στα 100 μ. πρόσθιο Αντώνης Τσαπατάκης, η πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά και η Αστυφύλακας της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών Αθανασία Κακαρίκου.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης δήλωσε: «Η οδική ασφάλεια μας αφορά όλους. Η κοινωνία μας έχει συγκλονιστεί πολλές φορές από ατυχήματα στο δρόμο, που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε νέους ανθρώπους και έχουν βυθίσει στο πένθος εκατοντάδες οικογένειες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουμε με στοιχεία να αναδείξουμε το συγκεκριμένο ζήτημα, ώστε να μπορέσουμε να γλιτώσουμε όσες περισσότερες ανθρώπινες ζωές μπορούμε».

Καθώς η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα κατά της διασποράς του κορωνοϊού, και λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο στο site της ΟΝΝΕΔ:

http://https://www.onned.gr/forma-dilosis-simmetoxis-odiki-asfaleia/

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.