Στον αγιασμό του Αστέρα Πεύκης στον αθλητικό χώρο «Χρήστος Μωραϊτης» βρέθηκε την Κυριακή 10/10 ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης. 

Ο σύλλογος, που εγκαινίασε της ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του βράβευσε τον Δήμαρχο και την Πρόεδρο του ΠΕΑΠ Κική Νικολαροπούλου για την προσφορά τους. Πραγματοποιήθηκε ακόμη βράβευση της πανευρωπαϊκής πρωταθλήτριας Αλεξάνδρας Εφραίμογλου και του προπονητή Απόστολου Σταυριανίδη για τις διακρίσεις που πέτυχαν και  των χορηγών του συλλόγου. Παρόντες στον αγιασμό ήταν επίσης ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, του οποίου η κόρη είναι αθλήτρια του συλλόγου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λυκόβρυσης- Πεύκης Γιώργος Καρύμπας και Μαρία Μουρατίδου, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιώργος Τσόλας κ.α.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Με χαρά βρέθηκα στον αγιασμό του Αστέρα Πεύκης, ενός συλλόγου που έχει φέρει διακρίσεις στην πόλη μας και επιστρέφει στην αγωνιστική δραστηριότητα μετά από 2 χρόνια λόγω της πανδημίας. Προσπαθούμε να στηρίζουμε τους αθλητικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας με κάθε τρόπο και κυρίως φροντίζοντας τους αθλητικούς χώρους. Στην περίπτωση του Κλειστού Αθλητικού χώρου Χρήστος Μωραΐτης, έχουμε ολοκληρώσει τις χρονοβόρες διαδικασίες αδειοδότησης – νομιμοποίησης του ακινήτου, έχουμε εντάξει το έργο ανακατασκευής του χώρου στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας Αττικής με προπυπολογισμό 230.000 € και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Αστέρα για τη βράβευση και εύχομαι κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματα του συλλόγου».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.