Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει για την επαναλειτουργία της υποστηρικτικής δομής πληροφόρησης και συμβουλευτικής συνταξιούχων, ατόμων πλησίον της σύνταξης, εργαζομένων και ανέργων του Δήμου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ. 

Η υποστηρικτική δομή επαναλειτουργεί από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021, ώρες 16:00 έως 20:00 κατόπιν ραντεβού, όπου Νομικοί Σύμβουλοι και Σύμβουλοι Απασχόλησης θα βρίσκονται την 1η και 3η Δευτέρα κάθε μήνα, στο Δημαρχείο Ιλίου, στον 4ο όροφο, προκειμένου να παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες εξειδικευμένης πληροφόρησης και επαγγελματικής συμβουλευτικής.

Συγκεκριμένα, θα υποδέχονται και θα επεξεργάζονται ερωτήματα που αφορούν το εργατικό δίκαιο (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ.) και το δίκαιο κοινωνικής ασφάλισης (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κλπ.).

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται σε ατομικό επίπεδο, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες, και ραντεβού κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με το Κέντρο Κοινότητας στο τηλέφωνο 2132030011, Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 08:30 έως 14:30.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.