Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, συμμετείχε στις Συσκέψεις των Συντονιστικών Τοπικών Οργάνων Πολιτικής Προστασίας των Δήμων Αμαρουσίου και Διονύσου για τον απολογισμό της αντιπυρικής  και την προετοιμασία της χειμερινής περιόδου.

Στις  συνεδριάσεις  των 2 Συντονιστικών Τοπικών Οργάνων Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης, που διεξήχθησαν υπό τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, Θεόδωρο Αμπατζόγλου του Σ.Τ.Ο. Αμαρουσίου και υπό τον Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη του Σ.Τ.Ο. Διονύσου, έγινε απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου που πέρασε και ακολούθησαν τοποθετήσεις των παρισταμένων. 

Στη συνέχεια στα 2 Συντονιστικά Τοπικά Όργανα  εξετάσθηκαν τα θέματα σχεδιασμού και δράσεων Πολιτικής Προστασίας ενόψει της χειμερινής περιόδου και κυρίως για την αντιμετώπιση κινδύνων  από την εκδήλωση χιονοπτώσεων – παγετών, πλημμυρικών, σεισμικών φαινομένων και καθώς και τα μέτρα πρόληψης και ετοιμότητας που έχει λάβει ο κάθε Δήμος.

Στις  συσκέψεις  συμμετείχαν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι, καθώς επίσης  και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και υπηρεσιακά στελέχη των 2 Δήμων.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος στις παρεμβάσεις  του,  τόνισε μεταξύ άλλων, ότι η συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων και ο συντονισμός της λειτουργίας τους,  έχει αποκλειστικό στόχο την πρόληψη και στη συνέχεια την αντιμετώπιση ενδεχόμενων δύσκολων καταστάσεων από τα καιρικά φαινόμενα του χειμώνα.
Τέλος αφού ευχαρίστησε για ακόμα μία φορά τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλουγια την πολύτιμη βοήθεια που παρέχει στην διοικητική και οικονομική λειτουργία του ΣΠΑΠ ο Δήμος Αμαρουσίου, υπογράμμισε την διαχρονικά άριστη συνεργασία του ΣΠΑΠ με τους Δήμους Αμαρουσίου και Διονύσου και  τόνισε ότι είναι βέβαιος ότι θα υπάρχει και πάλι  στενή συνεργασία όπως πάντα, για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων δύσκολων καταστάσεων από τα καιρικά φαινόμενα του χειμώνα.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.