Ενας περίεργος άνδρας επιτέθηκε μέρα μεσημέρι σε 16χρονη μαθήτρια που επέστρεφε στο σπίτι της στην Αγία Παρασκευή, κατέβασε τα παντελονια και επεδεικνυε τα γεννητικά του όργανα. Το περιστατικό με θύμα το ανηλικο κορίτσι και τον επιδειξία που τριγυρνούσε στην πλατεια της Αγίας Παρασκευής σημειώθηκε στις 16:05 του Σαββάτου.


Όπως είπε στους αστυνομικούς η μαθητρια, μόλις ειχε σχολάσει απο το φροντιστήριο και διέσχιζε την πλατεία της Αγίας Παρασκευής για να επιστρέψει στο σπίτι της. Ξαφνικά και ενώ περπατούσε στην οδο Αγίου Ιωάννου βλέπει εναν άνδρα μπροστά της να στέκεται και επιχειρεί να τον προσπεράσει.


Τότε αυτός μολις το κορίτσακι τον πλησιάζει, γυρίζει απότομα, κατεβάζει το παντελόνι και της επιδεικνύει τα γεννητικά του οργανα κοιτάζοντας την επίμονα. Το παιδί, έντρομο αρχίζει να τρέχει και μπαινει σε ένα κατάστημα για να ζητήσει βοήθεια. Οι υπάλληλοι καλούν την Αστυνομία και βγαίνουν έξω για να εντοπίσουν τον ανώμαλο άνδρα ομως είχε προλαβει να εξαφανιστεί. Σύμφωνα με την περιγραφή της μαθήτριας, ο επιδειξίας ήταν ύψους 1.75-1.80, μελαχρινος κοντοκουρεμένος και αλλοδαπος.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.