Σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2/2 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Μουσικής Σχολής και της Παιδικής και Νεανικής Χορωδίας του Δήμου Διονύσου, παρουσία του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, εκδήλωση που πραγματοποιείται για πρώτη φορά.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους  καθηγητές για το σημαντικό καλλιτεχνικό και πολιτιστικό έργο που επιτελούν, τη Μάεστρο & Γενική διευθύντρια κ.Χρυσούλα Τσιμούρη, τον Καλλιτεχνικό διευθυντή κ.Γιάννη Τουφεξή και τις βοηθούς μαέστρου της χορωδίας κ.Δήμητρα Χανού και κ.Ελεάννα Κοστιούτσουκ.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας δεν ήταν εφικτό να παρευρεθούν στο χώρο της τελετής και οι 220 σπουδαστές της Σχολής, τους οποίους εκπροσώπησαν οι σπουδαστές που είχαν εκείνη την ώρα μάθημα.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε από το Δήμαρχο Διονύσου κλήρωση δώρου για τους σπουδαστές της Μουσικής Σχολής, το οποίο κέρδισε μια μικρή σπουδάστρια πιάνου. 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Δομών Υγείας Γεωργία Κριεμάδη.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.