Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ στο γήπεδο μπάσκετ του 8ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιού Φαλήρου, θέλοντας να στηρίξει το έργο της Κιβωτού του Κόσμου. H ανταπόκριση των νέων στο κάλεσμα της ΟΝΝΕΔ ήταν μεγάλη. Έδειξαν, έτσι, έμπρακτα τη στήριξή τους στην εθελοντική δράση, συμμετέχοντας στο 3×3 και ενισχύοντας την Κιβωτό και το έργο του πατρός Αντωνίου.

Παράλληλα, στελέχη της Κυβέρνησης και του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους νέους της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, σχηματίζοντας 48 συνολικά ομάδες, για να συνδράμουν στην πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ και το έργο της Κιβωτού.

Χάρη στη μαζική συμμετοχή εκατοντάδων νέων συγκεντρώθηκαν πάνω από 2.000 ευρώ με στόχο την ενίσχυση των αναγκών του Οργανισμού. Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα μπάσκετ της Κιβωτού στην οποία ως συμβολικό έπαθλο δόθηκαν λογοτεχνικά βιβλία.

Με τη λήξη του τουρνουά ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου για την παραχώρηση του γηπέδου, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά όλους όσους στήριξαν τη σημερινή δράση μας με την παρουσία και την προσφορά τους. Η δράση αυτή της ΟΝΝΕΔ, είναι μια ελάχιστη πράξη στήριξης στο σπουδαίο έργο της Κιβωτού και του πατρός Αντωνίου, ο οποίος αποτελεί έμπνευση και παράδειγμα κοινωνικής προσφοράς. Δεν είναι η πρώτη φορά που στηρίζουμε έμπρακτα την Κιβωτό του Κόσμου και αγκαλιάζουμε την προσπάθεια του οργανισμού να δώσει ελπίδα στα παιδιά που βιώνουν καθημερινά την εγκατάλειψη και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, χωρίς να αφήνουμε κανέναν πίσω, γιατί μέσα από αυτό το ταξίδι, γινόμαστε κομμάτι μιας αλλαγής και βοηθάμε στη βελτίωση της καθημερινότητας των πιο ευάλωτων συνανθρώπων μας. Γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι».

Το παρών στο φιλανθρωπικό τουρνουά έδωσαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, οι βουλευτές Αθηνών Διονύσης Χατζηδάκης, Χάρης Θεοχάρης, Άννα Καραμανλή, ο Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κονταδάκης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρης Σκάλκος, ο Γενικός Γραμματέας Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Πάνος Αλεξανδρής, ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών Λεωνίδας Χριστόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών Γιάννης Ξιφαράς, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας Γιώργος Σταμάτης, η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρα Σδούκου, ο Γενικός Γραμματέας Ιθαγένειας Αθανάσιος Μπαλέρμπας, ο Γενικός Γραμματέας Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Γιάννης Χρυσουλάκης, η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΚΤ Νίκη Δανδόλου, ο Συντονιστής Διαγραμματειακού ΝΔ Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού Πίστη Κρυσταλλίδου, ο Οργανωτικός Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων Μένιος Κορομηλάς, ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων Άκης Μπάφας, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων Νίκος Σιαδήμας, η Αναπληρώτρια Γραμματέας Ατόμων με Αναπηρία Έλσα Καραγεώργου, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων Μιχάλης Κουμεντάκος, η Αναπληρώτρια Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Κατερίνα Καραβιώτη, ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα Αθηνών Μίλτος Μπαντής, η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Παλαιού Φαλήρου Βαρβάρα Μιχαηλίδου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Τομέα Αθηνών Ηλίας Γρηγορίου, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Μιχάλης Μιχαηλίδης, ο Αντιδήμαρχος Γλυφάδας Περικλής Δορκοφίκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Παλαιού Φαλήρου Πάνος Καρούμπαλης, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου Ντόρα Πάλλη, ο Πρόεδρος ΔΣ ΕΟΑΝ Βαγγέλης Καραμίντζιος και τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Βασίλης Γακόπουλος, Κωνσταντίνα Κόλλια, Βασίλης Κατσαρός, Νίκος Παπουτσής, Γιάννης Παπαγεωργίου, Γιάννης Μπάντος, Κώστας Τσαγκλιώτης, Βασίλης Νέγρης.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.