Με πανεπιστημιακές σπουδές, σημαντική επιχειρηματική δραστηριότητα, ταξίδια στη Μύκονο και χλιδάτη ζωή, είναι ο 34χρονος Ευθύμιος Κ., ο τελευταίος εκ των συλληφθέντων στη ζοφερή υπόθεση με θύμα το 12χρονο κοριτσάκι.


O άνδρας, συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής καθώς όπως προέκυψε από τις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και τα αποτελέσματα από τις αναλύσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ φέρεται να ανήκει στο «διαδικτυακό πελατολόγιο» του Μίχου και να είχε κλείσει ραντεβού με τη μικρή.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ..ΑΣ ο συλληφθείς απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της, τουλάχιστον δύο φορές στην περιοχή των Σεπολίων όπου και προέβη σε σεξουαλική επαφή έναντι αμοιβής. 

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής κατ' εξακολούθηση. 
Ο 34χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα προκειμένου να του ασκηθούν διώξεις και στη συνέχεια να απολογηθεί.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.