Δεύτερη παραίτηση δημοτικού συμβούλου στον Κορυδαλλό από τη συν διοίκηση Χουρσαλά – Δημόπουλου, μέσα σε λίγες μέρες όπου από πληροφορίες αναμένονται άλλες 3-4 ακόμη ηχηρές .


Πριν λίγες μέρες είχε προηγηθεί η ηχηρή ανεξαρτητοποίηση του Αντιδημάρχου Γιάννη Πάχου με αιχμές .




Αυτή τη φορά πήρε σειρά ο μακροβιότερος Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού και ένα από τα ιστορικότερα στελέχη της ΝΔ Β Πειραιά, ο τ. Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού Γιάννης Διάκος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η παραίτηση Διάκου μόνο τυχαίο γεγονός δεν μπορεί να θεωρηθεί, όπως επίσης και ο χρόνος που αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί από τη συμπαράταξη Χουρσαλά – Δημόπουλου.

Η παραίτηση Διάκου έχει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα καθώς θεωρείται ο «κουμπάρος» της συμπόρευσης Χουρσαλά – Δημόπουλου,  μετά τις εκλογές με την απλή αναλογική, καθώς απαιτούνταν μετεκλογική συνεργασία.

Η δήλωση του Γιάννη Διάκου αφήνει σαφείς αιχμές, ενώ δηλώνει δυναμικό παρών ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού μέχρι τις εκλογές του 2023!



Δήλωση Ανεξαρτοποίησης Γιάννη Διάκου

Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κα Μερόπη Κατσανου.

Ως απλός στρατιώτης της δημόσιας ζωής του Κορυδαλλού, κατήλθα στις Δημοτικές εκλογές του 2019 με το Δημοτικό Συνδυασμό «Δήμος για Όλους » του κ. Δημόπουλου για να υπηρετήσω τα συμφέροντα της πόλης μας.

Δυστυχώς οι προσδοκίες μου διαψεύστηκαν διότι δε τηρήθηκαν από τον επικεφαλής της παράταξης εκείνα για τα οποία δεσμεύτηκε ενώπιον των συμπολιτών μας και ζήτησε τη ψήφο τους.
Κατόπιν αυτών σας ανακοινώνω ότι από σήμερα δεν ανήκω και τυπικά στην εν λόγω Δημοτική παράταξη και θα εξακολούθησω μέχρι Δημοτικές εκλογές του 2023, όπου πρώτα ο Θεός θα δώσω εκ νέου το παρόν, ως ανεξαρτήτος Δημοτικός Σύμβουλος πλέον ν’ αγωνίζομαι γι’ αυτό που με εμπιστεύτηκαν οι συμπολίτες μου.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.