ΟΧΙ


Στη συγκέντρωση υπέρ του «όχι», στην πλατεία Συντάγματος, μίλησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε στη συγκέντρωση υπέρ του «όχι» στην πλατεία Συντάγματος προκειμένου «να ενισχυθεί η θέση της Ελλάδας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, βάζοντας το θεμέλιο για τη σύναψη μιας συμφωνίας που θα ανοίγει μια νέα προοπτική για τη χώρα, δίνοντας λύση στο πρόβλημα του χρέους και θέτοντας τους όρους για την επιστροφή στην ανάπτυξη».

«Οι δανειστές θέλουν να καταργήσουν τη Δημοκρατία. Επιδιώκουν να μας στερήσουν το δικαίωμα να μιλάμε και να αποφασίζουμε. Ήρθε η ώρα να τους ανατρέψουμε τα σχέδια. Το "όχι" την Κυριακή θα είναι η αδιαπραγμάτευτη νίκη του ελληνικού λαού. Το "όχι" είναι η μόνη θετική απάντηση για την Ευρώπη της αλληλεγγύης και της δημοκρατίας», καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ».

ΝΑΙ

Χιλιάδες πολίτες στο παγκόσμιο σύμβολο του αθλητισμού, το Παναθηναϊκό Στάδιο. Με σύνθημα «ΝΑΙ στην Ελλάδα, ΝΑΙ στο Ευρώ» ενώνουν τις φωνές τους και απαντούν στο ερώτημα της Κυριακής.

«Είναι η στιγμή για όλους τους Έλληνες να δώσουμε ξεκάθαρη απάντηση στο πραγματικό ερώτημα του δημοψηφίσματος: την παραμονή μας ή όχι στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Ένα ερώτημα που θα καθορίσει την πορεία και το μέλλον ολόκληρων γενεών, αλλά και την ίδια μας την υπόσταση ως σύγχρονη χώρα», αναφέρει σε ανακοίνωση του το κίνημα των πολιτών του «ΝΑΙ».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.