Την πέμπτη συλλογή εσωρούχων L' Agent με δημιουργική διευθύντρια την Sarah Shotton παρουσίασε η Penelope Cruz, μαζί με την αδελφή της Monica.


Πρόκειται για την πιο προσιτή σειρά της γνωστής φίρμας Agent Provocateur, που επιμένει να προκαλεί.
Οι δύο αδελφές συλλέγουν εσώρουχα της συγκεκριμένης εταιρίας για περισσότερα από 20 χρόνια. Και εκεί που η συλλογή τους «ψήλωνε» σιγά-σιγά, πήρε φόρα και εξελίχθηκε σε μια ολοκληρωμένη μάρκα. Τώρα πια η Penelope και η Monica έχουν σαφές όραμα για τις πελάτισσες τους (http://www.lagentbyap.com/our-story/sarah-penelope-monica/).
Η L' Agent βγαίνει σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη. Καμιά δεν μένει παραπονεμένη.
Η πανέμορφη ηθοποιός έχει φωτογραφηθεί με τα εσώρουχα παραγωγής της, αλλά όταν την ρωτούν «τι φοράει όταν κοιμάται» εκείνη αποστομωτικά απαντά: «εξαρτάται από τη μέρα». Ή από τη νύχτα.
Όσο για τον ορισμό του σέξι (τι είναι αυτό που κάνει έναν άνθρωπο σέξι), μόνο η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου θα μπορούσε να τον δώσει.
«Είναι η προσωπικότητα του, τι εκπέμπει αυτό το άτομο. Για παράδειγμα, για μένα η Marilyn Monroe ήταν μια από τις πιο σέξι γυναίκες όλων των εποχών. Υπήρχε κάτι σε αυτήν, μια ποιότητα που φαινόταν σαν να μην την αντιλαμβανόταν. Δεν έβλεπε τον εαυτό της "απέξω". Δεν έχω ιδέα αν ήταν αυτό το θέμα, αλλά ήταν αυτό που εξέπεμπε και ήταν πραγματικά αβίαστο. Αυτό είναι σέξι. Όταν προσπαθείς σκληρά να το πετύχεις ποτέ δεν θα κατορθώσεις να το εκπέμψεις». Ή το 'χεις ή δεν το 'χεις.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.