Στην Ελλάδα της κρίσης ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης σπάει όλα τα ρεκόρ για το πρόγραμμα έργων το 2016 . Από 600 χιλιάδες που ήταν τα προηγούμενα χρόνια εκτοξεύτηκε κατά 500% σε 6 εκατομμύρια περίπου . Το Ελληνικό στα νέα έργα υποδομής θα έχει  την μερίδα του Λέοντος αφού υστερεί σε υποδομές και έργα ανάπτυξης σε σχέση με την Αργυρούπολη .
Ανάπλαση του πάρκου Αφροδίτης(εκεί που ήταν το Λούνα Παρκ) , υπογειοποιημένοι κάδοι , όμβρια ύδατα , αποκατάσταση πεζοδρομίων , αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Ελληνικό , είναι μερικά μόνο από τα μεγάλα έργα που θα ξεκινήσουν το 2016 και χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια , από τον δήμο αλλά και το Πράσινο Ταμείο .
Πως τα καταφέραμε ;
Την απάντηση την έδωσε στο δημοτικό συμβούλιο ο ίδιος ο δήμαρχος:

«Εγκαταλείψαμε ως δήμος την στείρα αντικυβερνητική πολιτική , τις διαδηλώσεις , τα πανό και τις διαμαρτυρίες . Σηκώσαμε τα μανίκια και ριχτήκαμε στην δουλειά με στόχο , οργανωμένα , μεθοδικά και επιστημονικά, να ετοιμάσουμε έργα και μελέτες για χρηματοδοτήσεις . Αξιοποιήσαμε όσες επίσης  βρήκαμε αραχνιασμένες στα συρτάρια και συνεργαστήκαμε δίχως κόμπλεξ με όποιον μπορούσε να διευθύνει.
Ευχαριστώ όλους τους φορείς , την περιφέρεια και το Πράσινο Ταμείο για την θετική αντιμετώπιση αλλά κυρίως τις υπηρεσίες του δήμου που ετοίμασαν τους φακέλους για τα έργα» .
Νοικοκυρεύουμε μέρα με την μέρα την πόλη μας !  
ΦΩΤΟ
     

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.