Το νέο κέντρο στρατιωτικών επιχειρήσεων της Ρωσίας που ολοκληρώθηκε πριν ένα χρόνο υπερτερεί σύμφωνα με ορισμένους αξιωματούχους από το αντίστοιχο αμερικανικό.Βγαλμένη από ταινία επιστημονικής φαντασίας είναι η αίθουσα πολέμου στο Κρεμλίνο η οποία ολοκληρώθηκε πριν από ένα χρόνο.
Διαθέτει τεράστιες κινηματογραφικού τύπου οθόνες, είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα παρακολούθησης και συντονισμού τελευταίας τεχνολογίας, πλήρως οχυρωμένη και με την ακριβή τοποθεσία της να παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι βρίσκεται κάτω από το έδαφος στη συμβολή υπόγειων τούνελ που διατρέχουν τη ρωσική πρωτεύουσα.
Ο λόγος για την ολοκαίνουργια «αίθουσα πολέμου» του προέδρου της χώρας Βλαντιμίρ Πούτιν. Σε μια ένδειξη ισχύος, η ρωσική ηγεσία δημοσίευσε ορισμένα πλάνα από την αίθουσα στα οποία ο ρώσος πρόεδρος εμφανίζεται να παρακολουθεί τις αεροπορικές επιχειρήσεις σε εδάφη της Συρίας.Όπως αναφέρει η Washington Post, το νέο κέντρο στρατιωτικών επιχειρήσεων που ολοκληρώθηκε πριν ένα χρόνο υπερτερεί σύμφωνα με ορισμένους αξιωματούχους του US National Military Command Center που χρησιμοποιεί το αμερικανικό πεντάγωνο.

 Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.