Μείον 3 βαθμοί, 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 190.000€ επέβαλε η ΕΠΟ στον Παναθηναϊκό για τα έκτροπα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.


Βαριές ποινές επέβαλε το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα έκτροπα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. 

Η ομάδα των "Πρασίνων" θα πληρώσει χρηματικό πρόστιμο 190.000 ευρώ, θα παίξει 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, θα χάσει το ματς "στα χαρτιά" με 3-0, ενώ θα του  αφαιρεθούν 3 βαθμοί. 

Tα παιχνίδια που το «τριφύλλι» θα δώσει μπροστά στις άδειες εξέδρες της Λεωφόρου, είναι κατά σειρά με Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό, Πανιώνιο και Ξάνθη.

Tι αναφέρει η απόφαση: 


Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 11ης αγωνιστικής:

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 21/11/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 2032/15/2153797 Έκθεση της Αστυνομίας». Επίσης, «Σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 36605/25-11-2015 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ συνολική χρηματική ποινή, ποσού εκατόν ενενήντα χιλιάδων ευρώ. Επιβάλλει συνολική ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές, τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών καθώς επίσης και την ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος, θεωρεί  ότι η εγκαλούμενη Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  ηττήθηκε με τέρματα 0-3 (άρθρο 21 παρ. 4 του Κ.Α.Π./Ε.Π.Ο.).

 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.