Είχε κρυφτεί στην καμινάδα


Ένα φοβερό περιστατικό σημειώθηκε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όταν μια οικογένεια άναψε το τζάκι για να ζεσταθεί κι έκαψε ζωντανό έναν επίδοξο κλέφτη που είχε κρυφτεί στην καμινάδα του σπιτιού εν αγνοία της!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όλα συνέβησαν στην κομητεία Φρέσνο, όπου κατοικεί η οικογένεια. Μόλις νύχτωσε, μαζεύτηκαν όλοι στο τζάκι για να ανάψουν φωτιά και να ζεσταθούν. 

Ποιος να φανταζόταν ότι με τις πρώτες φλόγες, θα ακούγονταν άναρθρες κραυγές από την καμινάδα; Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, ο επίδοξος κλέφτης του σπιτιού είχε σφηνωθεί στην καμινάδα, χωρίς να βρίσκει διέξοδο για να σωθεί.


Οι ιδιοκτήτες ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές, που έσπευσαν να σβήσουν τη φωτιά και να απεγκλωβίσουν τον κλέφτη. Για να το καταφέρουν αυτό, χρησιμοποίησαν κομπρεσέρ για να σπάσουν την καμινάδα, ωστόσο ήταν πλέον αργά. Ο κλέφτης είχε καταλήξει.

Ο άντρας πάντως, όπως υποστηρίζει η Πυροσβεστική, είχε τις αισθήσεις του κι επικοινωνούσε με το προσωπικό, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διάσωσής του.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.