«Συναίνεση. Το άλλο με τον Αλέξη το ξέρεις;» Αυτό ήταν το πρώτο σχόλιο που ανάρτησε στο Facebook ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Φώφης Γεννηματά σε ενδεχόμενη πρόταση της σύμπραξης από την πλευρά της κυβέρνησης εφόσον αυτή δεν έχει οικουμενικό χαρακτήρα.Βέβαια, μετά την συγκεκριμένη ανάρτηση, ο κ, Βοσδογάνης, τόνισε ότι εκφράζει αποκλειστικά και μόνο προσωπική άποψη και δεν πρέπει να συγχέονται τα προσωπικά με τα επαγγελματικά.

Σε κάθε περίπτωση, από την πλευρά της Χαριλάου Τρικούπη δεν φαίνονται διατεθειμένοι να αποδεχτούν προτάσεις, που θα αφορούν συνεργασία περιορισμένου βεληνεκούς ακόμη και σε επιμέρους θέματα, ενώ έχει ήδη διατυπωθεί ότι όλες οι προτάσεις για συστράτευση της κυρίας Γεννηματά το καλοκαίρι αγνοήθηκαν.

Αναφορικά με τη σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, αναμένεται επίσημη πρόσκληση, η οποία θα συζητηθεί σε συλλογικό επίπεδο στην Χαριλάου Τρικούπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη επικοινωνία με την κυρία Γεννηματά, είτε από πλευράς Προεδρικού Μεγάρου, είτε από πλευράς Μεγάρου Μαξίμου.

Στο ΠΑΣΟΚ σημειώνουν ότι περιμένουν την επίσημη πρόσκληση για να τοποθετηθούν.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.