Περιοδεία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη


Την περιοδεία του στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ολοκλήρωσε σήμερα ο  Βαγγέλης Μεϊμαράκης . Νωρίτερα το πρωί είχε συναντήσεις με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στη συνέχεια μίλησε σε φίλους και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Δράμα, την Καβάλα και την Ξάνθη.
  
  Στις ομιλίες του ο κ. Μεϊμαράκης κατηγόρησε την κυβέρνηση Τσίπρα ότι βυθίζει τη χώρα στην κρίση και τόνισε ότι με την πολιτική της διώχνει τις επενδύσεις. Στάθηκε ιδιαίτερα στην καθυστέρηση της επικύρωσης του διαγωνισμού για τα Περιφερειακά αεροδρόμια.
  
  Τόνισε ότι με το νέο νομοσχέδιο που συζητείται τώρα στη Βουλή, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος των πλειστηριασμών για την α’ κατοικία αναφέροντας με νόημα ότι το προεκλογικό σύνθημα του Αλέξη Τσίπρα «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», μετατράπηκε σε «Κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη!». Αναφερόμενος στην  επιβολή ειδικού  φόρου κατανάλωσης στο κρασί, αφού σημείωσε ότι αυτή η εξέλιξη πλήττει την ανταγωνιστικότητα των Ελληνικών προϊόντων, διερωτήθηκε ποια συμφέροντα εξυπηρετεί. Επανέλαβε πως τα επώδυνα αυτά μέτρα, οι πλειστηριασμοί και οι φορολογικές επιβαρύνσεις, έχουν την υπογραφή  Τσιπρα-Καμμένου.  

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.