Ο νέος προπονητής της Ένωσης γνώρισε το ρόστερ της ομάδας, είδε τις αδυναμίες του στο ματς με τον Παναθηναϊκό και ήδη εισηγήθηκε την πρώτη απόκτηση.


Μπορεί να μετράει λίγες ημέρες στην ΑΕΚ, ωστόσο ο Γκουστάβο Πογιέτ έχει δημιουργήσει ήδη άποψη για το ρόστερ της ομάδας και τις αδυναμίες του.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι στην πρώτη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη παρουσιάστηκε πολύ ενημερωμένος σχετικά με το υλικό της Ένωσης και τις λύσεις που υπάρχουν για κάθε θέση.

Πλέον, είδε την ομάδα και σε ένα επίσημο και απαιτητικό παιχνίδι, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, και έχει εξάγει σοβαρά συμπεράσματα για τις ανάγκες ενίσχυσης που υπάρχουν στο ρόστερ. Ήδη, μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εισηγηθεί την πρώτη μεταγραφή ενόψει Γενάρη, που θα αφορά την "κιτρινόμαυρη" επίθεση.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει ζητήσει την απόκτηση ενός σέντερ φορ, που θα έχει καλό βιογραφικό και έφεση στο σκοράρισμα. Ο νεαρός κόουτς θέλει ένα "killer" για την επίθεση της ΑΕΚ, καθώς θεωρεί ότι αυτή είναι η μεγάλη αδυναμία της ΑΕΚ στο παιχνίδι της. Ένας επιθετικός που θα μπορεί να τελειώνει εύκολα τις φάσεις και θα αξιοποιεί το δημιουργικό παιχνίδι των μεσοεπιθετικών του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι εξαιρετικά πιθανό ο Πογιέτ να έχει έτοιμα ονόματα επιθετικών που θα προτείνει στη διοίκηση, από την αγορά της Αγγλίας, την οποία γνωρίζει πολύ καλά.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.