Αποκάλυψη που θα συζητηθεί έκανε γνωστή εγχώρια σεξοβόμβα. Γιατί πρωταγωνίστησε σε ερωτική ταινία; Διαβάστε την απίστευτη απάντηση και δείτε την σε φωτογραφίες που καίνε!


Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί, "γιατί ρε γαμώτο αυτή η κοπέλα παίζει σε τσόντες;".  Ε, έφτασε η ώρα να μάθετε την απάντηση από μία πρωταγωνίστρια της Sirina...

"Στα 19 μου διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει modeling στην Ελλάδα. Υπάρχει ένα καλά στημένο εργοστάσιο βίζιτας. Όσες πετυχαίνουν δεν είναι στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό. Κι αυτές που κάνουν κάτι εντός των συνόρων ή έχουν χορηγό ή έχουν συγγένεια με κάποιους με επιρροή.

Εγώ δεν είχα ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Επέλεξα λοιπόν να κάνω κάτι που γουστάρω, να παίξω σε ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη από το να πουλάω το κορμί μου στις βίζιτες. Και μη νομίζετε ότι αυτό που λέμε μόδα στην Ελλάδα είναι κολέγιο.

Είναι απλά βιτρίνα. Πίσω από την βιτρίνα κινείται ένα σύστημα που διοχετεύει κορίτσια σε ισχυρούς. Κι εγώ αυτό δε το γουστάρω. Γουστάρω να δίνω το κορμί μου εκεί που θέλω εγώ!", σχολίασε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της η Μαρία Λιαγουροπούλου…

Απολαύστε την...


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.