Στο think tank «Φόρουμ 2020» του Νίκου Καραχάλιου


Σε εκδήλωση του think tank «Φόρουμ 2020» στο οποίο είναι επικεφαλής ο Νίκος Καραχάλιος, στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, συμμετείχε το απόγευμα της Τετάρτης ο Μάκης Βορίδης, με ένα πάνελ σχεδόν αμιγώς καραμανλικό, καθώς μεταξύ άλλων ομιλητές ήταν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, αλλά και οι Χατζηδάκης, Ανδριανόπουλος.

Το πρώτο πάνελ ομιλητών που  είχε θέμα «ιδέες και προσανατολισμοί» περιελάμβανε τον πρώην υπουργό της ΝΔ Ανδρέα Ανδριανόπουλο, τον πρώην υπουργό Επικρατείας και στενό συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή Θόδωρο Ρουσόπουλο και τους καθηγητές πολιτικών επιστημών Θανάση Διαμαντόπουλο και τον Λευτέρη Κουσούλη. Στο δεύτερο πάνελ ομιλητών με θέμα το «παρόν και το μέλλον της ΝΔ» ήταν οι Ευριπίδης Στυλιανίδης, Κωστής Χατζηδάκης, Μάκης Βορίδης και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης.

Η συμμετοχή του Μάκη Βορίδη , δείχνει πως κινείται προς την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μειμαράκη, ενώ το πλήθος των καραμανλικών, αποτυπώνει την κοινλη γραμμή που υπάρχει μεταξύ καραμανλικών και του νυν προέδρου της ΝΔ.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.