Πυρά κατά της κυβέρνησης με αφορμή τις καταγγελίες του Γιάννη Πανούση εξαπέλυσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης από τη Λάρισα.


Όπως είπε, πρέπει να δώσει εξηγήσεις ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή. «Αν μακροημερεύσει αυτή η κυβέρνηση τότε θα μας πάρουν και την Ακρόπολη», σχολίασε.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι η ΝΔ οφείλει να αναδείξει το θέμα πολύ περισσότερο, ενώ αναφέρθηκε σε γραπτή του ανακοίνωση, με την οποία ζητεί από τον πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Μεϊμαράκη να καλέσει τον κ. Τσίπρα σε προ ημερήσιας συζήτηση στην Βουλή, προκειμένου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει εξηγήσεις στο σώμα. «Το σώμα το οποίο κατά τις καταγγελίες του κ. Πανούση το βάζουν να νομοθετεί οι τρομοκράτες. Αδιανόητα πράγματα!» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος βρέθηκε στην Λάρισα στο πλαίσιο προεκλογικής του περιοδείας στη Θεσσαλία, εξαπέλυσε οξεία επίθεση στην κυβέρνηση την οποία χαρακτήρισε ως την «πιο επικίνδυνη κυβέρνηση όλων των εποχών».

Όπως ανέφερε, αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην χώρα ξεπερνάνε και την πιο μεγάλη φαντασία που μπορούσε να έχει κανείς. «Κάνουν μήνυση δυο υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον κ. Πανούση για διαρροή απορρήτων εγγράφων. Λες και το σημαντικό σε αυτή την υπόθεση είναι πώς έφθασαν στα χέρια της Εισαγγελίας ή στα χέρια του κ. Πανούση αυτά τα οποία μαθαίνουμε και όχι η ουσία των καταγγελλομένων», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.