Με αποχώρηση από την ΚΕΦΕ προειδοποιούν οι εκπρόσωποι του Ευάγγελου Μειμαράκη στην περίπτωση που δεν απαντηθούν δύο ερωτήματα που έχουν θέσει. Το πρώτο αφορά την αγωγή η οποία δεν έχει κατατεθεί ακόμα εναντίον της εταιρείας που προκέλεσε το εκλογικό «φιάσκο» και το δεύτερο αφορά το κώλυμα που έθεσε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος και αποχώρησε από την προεδρία της ΚΕΦΕ. 

Στην επιδτολή που έστειλε ο Θ. Άμπατζόγλου προς τον Α. Παπαμιμίκο και τα μέλη της ΚΕΦΕ τονίζεται μεταξύ άλλων ότι.«Παρακαλούμε να έχουμε έγγραφη απάντηση επί των θεμάτων αυτών προκειμένου να διευκολυνθεί η παρουσία όλων μας στην ΚΕΦΕ με σκοπό να γίνουν εκλογές με νομιμότητα, διαφάνεια και εγκυρότητα. Αυτή είναι η απαίτηση όλων των Νεοδημοκρατών και οφείλουμε να την σεβαστούμε. »

Αναλυτικά ολόκληρη η επιστολή 

Προς: κον Ανδρέα Παπαμιμίκο
Μέλη ΚΕΦΕ

Λάβαμε ειδοποίηση για τη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ σήμερα Δευτέρα 30/11 και ώρα 6μ.μ. Θέλουμε να συμβάλλουμε στην ομαλή διεξαγωγή της όλης διαδικασίας εκλογής προέδρου, στην οποία συμμετέχουμε ως υποψήφιοι.

Έχουμε θέσει δύο ζητήματα τα οποία για εμάς έχουν εξαιρετική σπουδαιότητα:

Α) Ποιος είναι ο λόγος καθυστέρησης για την κατάθεση μήνυσης και αγωγής της Νέας Δημοκρατίας κατά της έκπτωτης εταιρείας Infosolutions; 
Τονίζουμε ότι αποτελεί ομόφωνη απόφαση αλλά πρέπει να υλοποιηθεί χωρίς καθυστέρηση.

Οι Νεοδημοκράτες αναμένουν.

Β) Σε τι ακριβώς έγκειται το δηλωθέν κώλυμα του Γραμματέα του Κόμματος από τις εργασίες της ΚΕΦΕ στις οποίες οφείλει να προεδρεύσει βάσει του καταστατικού;

Ποιο πρόβλημα είναι δυνατόν να δημιουργηθεί από την μόνιμη απουσία του;

Παρακαλούμε να έχουμε έγγραφη απάντηση επί των θεμάτων αυτών προκειμένου να διευκολυνθεί η παρουσία όλων μας στην ΚΕΦΕ με σκοπό να γίνουν εκλογές με νομιμότητα, διαφάνεια και εγκυρότητα. Αυτή είναι η απαίτηση όλων των Νεοδημοκρατών και οφείλουμε να την σεβαστούμε. 

Θεόδωρος Αμπατζόγλου
Εκπρόσωπος Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.