Ξέσπασε ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη διερωτήθηκε εάν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης όρισε μεταβατικό πρόεδρο της ΝΔ τον κύριο... Σκατάκη!


Φυλλοροή η "παράταξη φίλων" που στηρίζουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Άλλο ένα σημαντικό στέλεχος της παράταξης άσκησε δριμύ κριτική στις λανθασμένες πρακτικές που έχει υποπέσει τελευταία ο μέχρι πρότινος μεταβατικός πρόεδρος. 
Ο κ. Βαρβιτσιώτης είπε λοιπόν:

«Ήταν θέαμα αυτό της χθεσινής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας; Ο πρόεδρος του κόμματος, ο κ. Μεϊμαράκης, δεν προσήλθε! Διόρισε αντ’ αυτού τον κ. Πλακιωτάκη, τον κ. Σκατάκη, τον κύριο δεν ξέρω πώς και δεν πήγε! Είναι θέαμα αυτό; Να μου εξηγήσει κανείς! Έγινε αυτό που έγινε δεν υπήρξε κανένας υπεύθυνος; Γίνεται καμία παραίτηση; Καμία; Είναι πράγματα που δεν μπορώ να καταλάβω. Φαίνεται ότι ζω σε άλλη εποχή. Φαίνεται ότι δεν έχω εγκλιματισθεί με το καινούριο περιβάλλον που υπάρχει στη ΝΔ», είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά».

Και συνέχισε: «Δυστυχώς, αυτοί που το προκαλούν είναι και η ηγεσία και είναι το χειρότερο που μπορούσε να συμβεί. Όλα αυτά που έκανε ο Μεϊμαράκης είναι φαιδρά. Λυπάμαι γιατί ο Βαγγέλης είναι φίλος μου, λυπάμαι γιατί πίστευα σε αυτόν, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μια κρίση. Μπήκε μια μέρα στην συνεδρίαση της ΚΕΦΕ και τους επέστησε την προσοχή. Η ΚΕΦΕ πήρε μια απόφαση ομόφωνη και επέλεξε μια εταιρεία, η οποία δεν πληρούσε τις προδιαγραφές. Δεν υπάρχει υπεύθυνος; Δεν μπορούσε ο κ. Παπαμιμίκος που θεωρεί τον εαυτό του ηγέτη, δεν μπορούσε να παραιτηθεί; Το καταστατικό θέλει εκ βάθρων αναθεώρηση, αλλά δεν είναι το θέμα του παρόντος. Αισθάνομαι αυτή την οργή, γιατί είδα ότι πικράθηκε ολόκληρος ο κόσμος μας. Δεν πικράθηκε μόνο. Αγρίεψε. Οργίστηκε».

Στο ερώτημα ποιος νομίζει ότι πρέπει να αναλάβει είπε: «Δεν είναι προεκλογική περίοδος. Προεκλογική περίοδος είναι όταν έχεις απέναντι τον αντίπαλό σου. Εδώ οι τέσσερις υποψήφιοι είναι εχθροί ο ένας με τον άλλο. Έχω ζήσει και άλλες τέτοιες αναμετρήσεις. Ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο. Κι εγώ ήμουν υποψήφιος. Και την άλλη μέρα είπα ότι εγώ θα σταθώ δίπλα στον Έβερτ. Και στάθηκα. Έχετε την εντύπωση ότι την επόμενη μέρα θα σταθεί ο ένας δίπλα στον άλλον; Δεν πρόκειται να σταθεί. Δεν θα δώσει λύση η εκλογή. Αν οι τέσσερις αυτοί υποψήφιοι δεν καταλάβουν πού βρισκόμαστε, θα συρθούμε σε μια νέα περιπέτεια, την οποία δεν θα είμαι διατεθειμένος να ανεχθώ.  Νομίζουν ότι κερδίζουν πόντους; Όταν βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το συμφέρον του κόμματος και του έθνους πάμε κατά διαβόλου», κατέληξε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.