Ο δράστης φέρεται να άνοιξε πυρ εναντίον δυο αδελφών με τους οποίους είχε κτηματικές διαφορές και έσπευσε να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση


Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί στην ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας για να εντοπίσουν έναν 40χρονο άνδρα ο οποίος φέρεται να άνοιξε πυρ εναντίον δυο αδελφών με τους οποίους είχε κτηματικές διαφορές και έσπευσε να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στην περιοχή του Κουβαρά και τα θύματα, ένας 47χρονος και ο 42χρονος αδελφός του, διακομίστηκαν στο Γενικό νοσοκομείο του Αγρινίου όπου νοσηλεύονται με τραύματα από σκάγια στα πόδια, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή τους.

Ο 40χρονος δράστης φέρεται να συνοδευόταν στο σημείο της επίθεσης από άλλα δύο άτομα, πιθανόν συγγενείς του, η ταυτότητα των οποίων είναι επίσης γνωστής στους αστυνομικούς που διενεργούν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οικογένειες δράστη και θυμάτων είχαν από παλιά διαφορές για τα κτήματα.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.