Σε πρώτη προβολή η ταινία πορνό του Σειρηνάκη που προκάλεσε πάταγο!  Μπορείτε να την απολαύσετε τώρα σε πλούσιο υλικό!



Οι πρωταγωνιστές της Sirina, Angelica Black, Σουζάνα, Δημήτρης ΧΧΧ, Ζαφείρης, Σάντρα, Κίσα και η δημοσιογράφος, Χριστίνα Ρουσάκη, με την πρώτη της εμφάνιση σε ταινία πορνό, αναστάτωσαν αργά χθες το βράδυ το τηλεοπτικό κοινό.

Η ταινία "Χριστίνα Ρουσάκη - Η πρώτη μου φορά", σε σκηνοθεσία Δημήτρη Σειρηνάκη, προβλήθηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση, ωστόσο όσοι δεν είχατε την ευκαιρία να τη δείτε στον OTE TV, το paradimotika.gr σάς παρουσιάζει ένα μέρος με  φωτογραφίες.

Αρχικά, να αναφέρουμε λίγα λόγια για την πρωταγωνίστρια. Η Χριστίνα Ρουσάκη κατάγεται από την Κρήτη και έχει σπουδάσει δημοσιογραφία σε ιδιωτική σχολή. Γρήγορα, όμως, άφησε το συγκεκριμένο χώρο και ασχολήθηκε με τη βιομηχανία του πορνό.

Η Ελληνίδα πορνοστάρ είναι πρωταγωνίστρια της Sirina και έχει κάνει θραύση με τις ταινίες "Πρώτη μου φορά ...από πίσω!", "Σκάνδαλο στις γυναικείες φυλακές" και "H δημοσιογράφος Χριστίνα Ρουσάκη και οι δύο βοσκοί".

Πριν ασχοληθεί με τις ερωτικές ταινίες εργαζόταν επαγγελματικά ως μοντέλο. Έχει κάνει αρκετές φωτογραφήσεις και έχει περπατήσει σε πασαρέλες στο εξωτερικό -συγκεκριμένα στο Λονδίνο.

Στο βιογραφικό της αναφέρεται ως η γυναίκα που προκάλεσε με την εκρηκτική της ομορφιά και σαγήνευσε με τη γοητεία της ακόμα και τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι!

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ώρα για δράση... 

 



















 






Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.