Η Κέιτ Μίντλετον και η Καμίλα Πάρκερ, είναι δύο γυναίκες που δεν κάνουν εύκολα πίσω. Μια κόντρα ανάμεσα στις δύο φημολογείται τον τελευταίο καιρό στο παλάτι.


Πέτρα του σκανδάλου της κόντρας είναι ο Πρίγκιπας Χάρι: Με λίγα λόγια: ο Χάρι υπερασπίζεται την Κέιτ και η Καμίλα αμφισβητεί ότι ο Χάρι είναι παιδί του Κάρολου.

Η Καμίλα, η οποία ζητά μετά μανίας από τον Χάρι να κάνει τεστ DNA αφού πιστεύει ότι δεν είναι του Καρόλου και είναι ένας απλός κοινός θνητός.

Παράλληλα, ο Χάρι έχει στενό δεσμό με την Κέιτ, την οποία στηρίζει ενάντια στις επιθέσεις που δέχεται από την Καμίλα.

Η Καμίλα θέτει υπό αμφισβήτηση την ιδιότητα του πρίγκιπα Χάρι στη βασιλική οικογένεια: «Δεν είστε γαλαζοαίματος. Είστε προϊόν απιστίας της μητέρα σας» λέει και ζητά συνεχώς το τεστ DNA.

Μάλιστα, η ίδια η Καμίλα ισχυρίστηκε ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος παραδέχθηκε ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν είναι ο γιος του, αλλά είναι γιος ενός κοκκινομάλλη στρατιωτικού James Hewitt, ο οποίος φημολογείται ότι είχε σχέση με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ο δεσμός του Hewitt με την Νταϊάνα λέγεται ότι είναι αληθινή, αφού ο ίδιος ο Hewitt αποκάλυψε πρόσφατα ότι έχει ερωτικά γράμματα από την πριγκίπισσα, και μάλιστα προσπάθησε να τα πουλήσει, σύμφωνα με την Telegraph.

Οι εκθέσεις δείχνουν επίσης ότι όταν ο πρίγκιπας Χάρι προσφέρθηκε να κάνει τεστ πατρότητας, ο Κάρολος αρνήθηκε γιατί ξέρει ότι ο πρίγκιπας Χάρι είναι ο γιος του Hewitt.

Το κουτσομπολιό ότι ο Χάρι είναι ο γιος του Hewitt ακούγεται εδώ και χρόνια και δεν είναι καθόλου ευχάριστο για τον πρίγκηπα.

 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.