Αυτή τη φορά στόχος τους είναι να βοηθήσουν άτομα που επηρεάζονται από διαταραχές πρόσληψης τροφής, έχοντας δυσκολίες με το βάρος ή το σχήμα του σώματός τους.

Τι και αν το ράγκμπι δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο άθλημα στην Ελλάδα, στη Βρετανία υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον ακόμα και σε Κολεγιακό επίπεδο και μάλιστα, όταν ένα ιστορικό Πανεπιστήμιο, όπως αυτό της Οξφόρδης προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες, η προβολή είναι τεράστια.

Σε αυτό ελπίζουν και οι αθλήτριες της ομάδας που λανσάρουν το νέο ημερολόγιο που θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 10 Δεκεμβρίου και τα έσοδα θα διατεθούν για καλό σκοπό.

Μάλιστα, όπως τόνισε και η αρχηγός της ομάδας, Κέρλι Μπλις, μπορεί η φωτογράφηση να έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες, ωστόσο άξιζε τον κόπο: «Από τη μία ήταν αρκετά διασκεδαστικό για όλη την ομάδα, από την άλλη χρειάστηκε μια γενναία απόφαση για να βγούμε γυμνές στον αγωνιστικό χώρο ένα ψυχρό απόγευμα του περασμένου Οκτωβρίου. Γνωρίζοντας όμως, ότι η συγκέντρωση χρημάτων θα πάει σε φιλανθρωπικό σκοπό μας έκανε να ξεπεράσουμε το οποιοδήποτε εμπόδιο.

Μάλιστα, προσπαθήσαμε ώστε οι φωτογραφίες να είναι τεχνικά ακριβείς από κάθε άποψη του αθλήματος γιατί παράλληλα θέλουμε να εξαπλώσουμε και τη φήμη του σπορ και του Πανεπιστημίου μας».

Η πρόεδρος της ομάδας, Ελεν Λαμπ, τόνισε από την πλευρά της: «Το μήνυμα που περνάμε μέσα από τις εικόνες του ημερολογίου είναι πώς κάθε σωματότυπος γυναίκας μπορεί να ασχοληθεί με το ράγκμπι. Αξίζει να αναφερθεί πως η πλειοψηφία των κοριτσιών δεν είχε κάνει ποτέ ξανά γυμνή φωτογράφηση, αλλά στο άκουσμα του σκοπού ήταν όλες πρόθυμες. Επίσης, το 2013, όταν η προηγούμενη φουρνιά είχε κάνει κάτι αντίστοιχο, ενίσχυσε το πανεπιστήμιό μας με πολλές χιλιάδες λίρες».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.