Δραματικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο "τριφύλλι" το επόμενο διάστημα. Και δεν θα αφορούν μόνο τις "καμπάνες" που θα ακουστούν για τα όσα έκαναν οι οπαδοί στη Λεωφόρο



Μπορεί ο Γιάννης Αλαφούζος να παρέμεινε τελικά στη θέση του, μετά τα γεγονότα στη Λεωφόρο, προκειμένου, όπως ξεκαθάρισε, να πολεμήσει την "εγκληματική οργάνωση", ωστόσο είναι εξαιρετικά πιθανό να προκύψει μία άλλη ηχηρή αποχώρηση στον Παναθηναϊκό που αναμένεται να προκαλέσει μεγάλο ντόρο.

Ο λόγος για τον Μάρκους Μπεργκ, το μεγάλο αστέρι της ομάδας, που παρουσιάζεται να είναι απίστευτα απογοητευμένος με τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μόνο τυχαία δεν ήταν, άλλωστε, η τοποθέτησή του στο Instagram, η οποία είναι ενδεικτική της ψυχολογίας του μετά τα επεισόδια των οπαδών της ομάδας του.

"Θλιβερή μέρα. Δεν υπάρχει δικαιολογία να ξεπερνάμε τα όρια. Δεν πρέπει να φοβόμαστε να πάμε στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο πρέπει να ενώνει", έγραψε, μέσα σε άλλα, ο Σουηδός σούπερ σταρ που ήρθε στην Ελλάδα για να απολαύσει το ποδόσφαιρο αλλά αυτό δε συμβαίνει σε καμία περίπτωση και δε διστάζει, πλέον, να το εκφράζει δημόσια.

Είναι η δεύτερη φορά που ο έμπειρος φορ μέσα στη σεζόν απογοητεύεται με την κατάσταση στον Παναθηναϊκό. Η πρώτη ήταν μετά τον αποκλεισμό από την Καμπάλα και τη γιούχα που βίωσε η ομάδα του για κάποια συνεχόμενα παιχνίδια. Τότε, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο παίκτης έδωσε εντολή στον μάνατζέρ του να κάνει μια έρευνα στην αγορά, εξετάζοντας προφανώς το ενδεχόμενο μεταγραφής του τον Γενάρη.

Πλέον, μετά τις δραμαντικές συνέπειες που αναμένονται για τον σύλλογο λόγω των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στη Λεωφόρο, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο Μάρκους Μπεργκ θα εξετάσει εκ νέου -και πιο σοβαρά από ποτέ- το ενδεχόμενο αποχώρησής από το Τριφύλλι. Είναι δεδομένο, άλλωστε, ότι η ψυχολογία του Σουηδού είναι χειρότερη από ποτέ και πολύ δύσκολα θα προκύψει κάποια ανατροπή από τη στιγμή που η ομάδα είναι καταδικασμένη για τη φετινή σεζόν.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.