Η αστυνομία του Λονδίνου προχώρησε στην εκκένωση αρκετών κτιρίων κοντά στο σταθμό του London Bridge, όπως μεταδίδει η evening standard. Eκκενώθηκε και το BBC.


Η αστυνομία του Λονδίνου προχώρησε στην εκκένωση αρκετών κτιρίων κοντά στο σταθμό του London Bridge, όπως μεταδίδει η evening standard. Την ίδια στιγμή, οι βρετανικές αρχές προχώρησαν και στην εκκένωση του New Broadcasting House του BBC.

Οι αρχές έκλεισαν και την Great Portland Street απομακρύνοντας τους ανθρώπους από την περιοχή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο συναγερμός οφείλεται στην εύρεση ενός ύποπτου οχήματος.

Νωρίτερα, εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε πως οι αρχές έλαβαν μια κλήση στην οδό Tooley στις 12.26 το μεσημέρι ώρα Λονδίνου, αναφορικά με ένα ύποπτο πακέτο. Όπως μεταδίδουν βρετανικά μέσα στην περιοχή βρίσκονται ήδη ειδικές ομάδες πυροτεχνουργών και αστυνομικές δυνάμεις. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως η περιοχή εκκενώθηκε και «σφραγίστηκε» σε ελάχιστα λεπτά. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εκκενώθηκαν πολλά κτίρια κοντά στο σημείο, μεταξύ των οποίων και η Hays Galleria, δημοφιλής τουριστικός προορισμός απέναντι ακριβώς από τον σταθμό του τρένου.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.