Μεταγραφή που θα προκαλέσει πάταγο επιθυμεί να κάνει ο ηγέτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού! Σε ποιον Έλληνα άσο γράφτηκε ότι έχει καταθέσει επίσημη πρόταση;


Το όνομα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχουμε συνηθίσει να το ακούμε δίπλα σε μεταγραφικά σενάρια που αφορούν το μπάσκετ, ωστόσο, όπως αναφέρει δημοσίευμα ιστοσελίδας, φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να ...ταράξει τα νερά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ο ηγέτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού ετοιμάζει μία σπουδαία κίνηση, καθώς λέγεται ότι βρίσκεται πίσω από μία μεταγραφή που θα προκαλέσει, αν και εφόσον πραγματοποιηθεί, μεγάλο ντόρο!

Πρόκειται για ένα ...τρελό σενάριο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες και το οποίο θέλει τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να έχει δεχθεί πρόταση από την ΑΕ Σπάρτης!

Όπως αναφέρει το "patrisnews.com", o 34χρονος άσος έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για συμβόλαιο 6 μηνών, ώστε να βοηθήσει την ομάδα της Λακωνίας να αναδειχθεί πρωταθλήτρια στον 3ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής και να ανέβει στη Football League!

Μάλιστα, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ συμπληρώνει ότι ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, ζήτησε λίγες ημέρες διορία για να απαντήσει, παρότι το προηγούμενο διάστημα αρνήθηκε πρόταση του Πανθρακικού.

"Οι πιθανότητες δεν είναι πολλές, αλλά τη δεδομένη στιγμή τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί", καταλήγει το δημοσίευμα...

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.