Ποιοι είναι οι τρεις λόγοι για την απόφασή του - Ποια η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη 


Τον Κυριάκο Μητσοτάκη στηρίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης στον δεύτερο γύρο των εκλογών της Νέας Δημοοκρατίας όπως δήλωσε το απόγευμα της Δευτέρας σημειώνοντας παράλληλα ότι αυτή η στήριξη δεν αποτελεί γραμμή προς τους ψηφοφόρους του αφού όπως ανέφερε οι πολίτες δεν καθοδηγούνται.

Σε ό,τι αφορά τη δική του επίδοση στον πρώτο γύρο, ειπε πως ο ίδιος και το επιτελείου κατάφεραν μέσα σε λίγες εβδομάδες ξεκινώντας από το μηδέν, χωρίς μηχανισμούς, χωρίς βουλευτές, μονο με τη δυναμη των ιδεών να καταγράψουν ένα υπολογίσιμο ποσοστών, διψήφιο.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε σε τρεις λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν να πάρει την απόφασή του.

Πρέπει να υπάρξει ανανέωση στην παράταξη και τη χώρα.

Γιατί είναι σημαντικό δύο άνθρωποι με διαφορετική αφετηρία να μπορούμε να συνεργαστούμε και να εκφράσουμε την κεντροδεξιά στην πράξη.
Δεν ξεχνώ επίσης ότι με τον κ. Μητσοτάκη είχαμε άψογη συνεργασία και προχωρήσαμε μαζί σε σημαντικές μεταρρυθμίσεις. 
Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε με θερμά λόγια και για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον οποίο και συνεχάρη για την πρώτη θέση που κατέλαβε στον πρώτο γύρο των εκλογών. Εξήγησε ότι έδωσε έναν αγώνα χωρίς μηχανισμούς, μόνο με τη δύναμη των ιδεών, και ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν κατά την προεκλογική του εκστρατεία, αλλά και στην κάλπη της 20ής Δεκεμβρίου.

Χαρακτήρισε τη χθεσινή μέρα μέρα γιορτής για τη ΝΔ και είπε «ένα μεγάλο ευχαριστώ» στους πολίτες «που έδωσαν βροντερό "παρών" για να δείξουν ότι θέλουν την παράταξη ισχυρή και ενωμένη».

Εν τω μεταξύ ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με δήλωσή του αναφέρθηκε στην στήριξη του κ. Γεωργιάδη.

"Θέλω να ευχαριστήσω τον Άδωνι Γεωργιάδη για τη δημόσια στήριξη που μου παρέχει ενόψει του δευτέρου γύρου.

Προερχόμαστε από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες αλλά μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για να ξανακάνουμε τη Νέα Δημοκρατία μεγάλη. Για να κερδίσει και πάλι η κεντροδεξιά τη μάχη των ιδεών. Η ενότητα έχει εξασφαλιστεί. Το δίλημμα όμως παραμένει. Συρρίκνωση και Στασιμότητα ή Διεύρυνση και Ανανέωση;

Στον πρώτο γύρο το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο από το 60% και πλέον των παλαιών και νέων μελών μας. Έχουμε καθήκον να κάνουμε πράξη την εντολή τους. Την 10η Ιανουαρίου, το ρεύμα της δημιουργικής ανανέωσης θα ενισχυθεί και θα είναι νικηφόρο" τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.