Μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Άρσεναλ, ο τεχνικός του Ολυμπιακού φαίνεται πως έχει καταλήξει στον παίκτη που θέλει να φέρει τον Γενάρη. Ποιος είναι και ποιον θα «φάει»;


Στον Ολυμπιακό προσπαθούν να συνέλθουν από τον οδυνηρό αποκλεισμό και τη βαριά εντός έδρας ήττα από την Άρσεναλ κοιτάζοντας μπροστά. 

Οι Ερυθρόλευκοι, άλλωστε, έχουν να αντιμετωπίσουν την πρόκληση του Europa League και δεν κρύβουν ότι θέλουν να φτάσουν μακριά στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Γι΄ αυτό ο Μάρκο Σίλβα προετοιμάζει την ομάδα του και σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν και σε μεταγραφικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, αυτό που έχει διαρρεύσει είναι ότι ο Πορτογάλος έχει αποφασίσει να αποκτηθεί ένας επιθετικός που θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες.

Ο νεαρός τεχνικός θέλει έναν σέντερ φορ που θα διαθέτει τα σωματικά προσόντα να γεμίζει την περιοχή, όπως είναι ο Ιντέγιε, αλλά που ταυτόχρονα θα έχει μεγαλύτερη έφεση στο σκοράρισμα. Θα έχει, δηλαδή, περισσότερο το γκολ.

Ο συγκεκριμένος παίκτης αναμένεται να αντικαταστήσει στο ρόστερ τον Πουλίδο, ο οποίος δεν έπεισε τον Μάρκο Σίλβα και όλα δείχνουν ότι τον Γενάρη θα αποχωρήσει.

Όσον αφορά τώρα ποιος θα είναι ο "εκλεκτός" για τη συγκεκριμένη θέση, δε θα πρέπει να αποκλείσουμε την υποψηφιότητα του Απόστολου Βέλλιου που μόνο τυχαία δεν παίζει ζεστά τις τελευταίες μέρες στα "ερυθρόλευκα" ρεπορτάζ.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.