Επίσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Σ.Π.Α.Π. πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννης Καπάκης


Επίσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Συνδέσμου για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού πραγματοποίησε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννης Καπάκης, όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΣΠΑΠ και Γενικό Γραμματέα του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ κ. Βλάσση Σιώμο.  Τον Γενικό Γραμματέα συνόδευε κατά την επίσκεψή του ο Επικεφαλής του Συνδυασμού Πεντέλη Εν Δράσει και Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης κ. Αντώνης Φειδοπιάστης.
Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα στο πλαίσιο των επαφών που είχε ο Γενικος Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας για τον συντονισμό και την προετοιμασία όλων των φορέων ενόψει της κακοκαιρίας.  Παράλληλα εξείγγηλε ότι θα συμπεριλάβει τον ΣΠΑΠ μεταξύ άλλων φορέων σε πιλοτικό πρόγραμμα Πολιτικής Προστασίας το οποίο θα αρχίσει να εφαρμόζεται το νέο έτος.  Ο κ. Καπάκης επισκέφθηκε επίσης το σημείο που ήταν σταθμευμένα σε επιφυλακή τα οχήματα του ΣΠΑΠ, προκειμένου να επέμβουν, όταν και εφόσον παραστεί σχετική ανάγκη.
Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε:

χειμώνα.  Τον ευχαριστούμε επίσης, που συμπεριέλαβε τον ΣΠΑΠ στο νέο πιλοτικό πρόγραμμα Πολιτικής Προστασίας, που θα μας δώσει νέα ώθηση και δυνατότητες, αλλά και την ευκαιρία να μεταφέρουμε και σε άλλους φορείς την εμπειρία που έχουμε με τα χρόνια αποκτήσει.  Ευελπιστούμε η σημερινή συνάντηση να είναι έναι ακόμη βήμα σε μία περαιτέρω πιο επικοδομητική και συνεχή συνεργασία ανάμεσα στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και στον ΣΠΑΠ».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.