Επεισόδια, ξύλο και χημικά στην πορεία του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα. Τα ΜΑΤ συγκρούστηκαν και με συνταξιούχους.


Επεισόδια και χημικά στην πορεία του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα. Ανδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών, όταν μέλη του ΠΑΜΕ έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό στο ύψος των Λουλουδάδικων, προκειμένου να φθάσουν στο Μέγαρο Μαξίμου.  Η αστυνομία είχε παρατάξει κλούβες κατά μήκος του δρόμου, με στόχο να ανακόψει την πορεία διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ για το ασφαλιστικό.
Οι διαδηλωτές ζήτησαν από τους αστυνομικούς να τους ανοίξουν τον δρόμο, ωστόσο εκείνοι αρνήθηκαν και στη συνέχεια τα πνεύματα οξύνθηκαν. 
Τελικά, τα μέλη του ΠΑΜΕ κινήθηκαν ορμητικά προς τον αστυνομικό κλοιό και τον έσπασαν με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών. 
Διαδραματίστηκαν άγριες σκηνές ενώ φαίνεται ότι άνδρες των ΜΑΤ επιτέθηκαν και σε συνταξιούχους. Το πρωί περίπου 100 μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν έξω από το Μαξίμου, όπου έφτασαν αιφνιδιαστικά με τρία τουριστικά λεωφορεία και ανάρτησαν πανό. Ακολούθησε πορεία στο υπουργείο Εργασίας. Στη συγκέντρωση παραβρίσκεται και η ΑΔΕΔΥ η οποία επίσης αντιδρά στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση στο πλαίσιο μιας σειράς κινητοποιήσεων που είναι προγραμματισμένες για το επόμενο διάστημα.
Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.