Την έπιασε στα πράσα να ανταλλάσσει γυμνές φωτογραφίες στο διαδίκτυο και θέλησε να την εκδικηθείΤον απόλυτο εξευτελισμό έζησε μια νεαρή γυναίκα στη Νέα Υόρκη, όταν ο σύζυγός της την ανάγκασε να περπατήσει γυμνή στους δρόμους της πόλης γιατί την έπιασε να στέλνει γυμνές της φωτογραφίες σε άλλους άνδρες μέσω διαδικτύου.

Με το που είδε τα… καμώματα της άτακτης συζύγου, ο άνδρας θόλωσε, την ανάγκασε να φορέσει μια πετσέτα και να βγει στο δρόμο. Ταυτόχρονα την έβριζε με χυδαίους χαρακτηρισμούς και βιντεοσκοπούσε κάθε λεπτό της δημόσιας διαπόμπευσής της.

«Πέταξε την πετσέτα! Κάνε αυτό που σου λέω σκύλα! Δείξε πόσο όμορφη και υπέροχη είσαι! Βγάλε την πετσέτα για να πληρώσεις την ντροπή που με έκανες να νιώσω, όταν σου έλεγα ότι θέλω να κάνω οικογένεια μαζί σου κι εσύ μιλούσες με άλλους άνδρες», ακούγεται να της λέει ο άνδρας, με την ίδια να του απαντά:

«Όχι για να κάνω sex μαζί τους».

Αυτή η απάντηση όμως φαίνεται ότι δεν τον ηρέμησε, με αποτέλεσμα να συνεχίζει να την βρίζει, λέγοντάς της:

«Όχι για να κάνεις sex… Και τι ήταν όλες αυτές οι συνομιλίες; Νομίζεις ότι θα μείνω μαζί σου μετά από όλα αυτά; Πόζαρε εκεί γυμνή δίπλα στα σκουπίδια, όπως σου αξίζει, γιατί κι εσύ σκουπίδι είσαι».

Μάταια η γυναίκα του έλεγε να της δώσει πίσω την πετσέτα, προσπαθώντας να κρυφτεί πίσω από τα αυτοκίνητα. Ο σύζυγός της ήταν έξαλλος και της φώναζε:

«Αυτό σου αξίζει».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.