Γιάνης Βαρουφάκης. Ένας άνθρωπος. Μια ιστορία.


 Ο πρώην υπουργός Οικονομικών παραχώρησε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Αλέξη Παπαχελά και την εκπομπή «Ιστορίες» η οποία προβλήθηκε χθες μέσα απ’ την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Βαρουφάκης με τη γνωστή άνεση που τον χαρακτηρίζει παραδέχτηκε ότι έχει ηχογραφήσει τους συναδέλφους του στο Eurogroup και έφτασε μάλιστα στο σημείο να πει ότι έδωσε στικάκια με τις ηχογραφήσεις στα μέλη της πολιτικής ομάδας διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης. «Αν τα άκουσαν ή όχι, δεν ξέρω» απάντηση στο ερώτημα αν τα έχει ακούσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Όχι, δεν έχετε καταλάβει λάθος. Μιλάμε για τον ίδιο Γιάνη που πριν από λίγο καιρό διαρρήγνυε τα ιμάτιά του ότι ποτέ δεν ηχογράφησε τις συνεδριάσεις του Eurogroup και ότι όλα αυτά που ακούγονταν ήταν «παραμύθια, παραμύθια, παραμύθια».

Για τον ίδιο άνθρωπο ο οποίος έλεγε «Μετά από τόσες εβδομάδες διαρροών, απίστευτων ψευδών για το τι ειπώθηκε εκεί μέσα, έχω αποδείξει έμπρακτα τον απόλυτο σεβασμό στην εμπιστευτικότητα όλων αυτών των συνομιλιών».

Αν εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες (γιατί εκτός απ’ τα γραπτά μένουν και τα βίντεο) δείτε τα είπα και τα ξείπα του Γιάνη Βαρουφάκη για το θέμα των ηχογραφήσεων.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.