Μεϊμαράκης: Αν του πω να πάει πορτιέρης στη Ρηγίλλης, εφόσον είναι στρατιώτης στις αρχές μας, θα πάει
Παπαμιμίκος; Προσκαλώ τον κ. Μεϊμαράκη, είτε σε συνεδρίαση κάποιου οργάνου του κόμματος, είτε ακόμα και σε δημόσιο βήμα


Σε όσα ανέφερε το πρωί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για τον ίδιο απάντησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Ανδρέας Παπαμιμίκος. Η αναφορά του υποψηφίου προέδρου του κόμματος στον γραμματέα της ΝΔ ότι θα του πει να πάει για πορτιέρης στη Ρηγίλλης προκάλεσε την έντονη αντίδραση του τελευταίου, δείγμα της πολύ κακής σχέσης που υπάρχει ανάμεσα στους δύο , η οποία όπως φαίνεται χειροτερεύει.

"Εγώ για τον κ. Παπαμιμίκο είπα ότι δεν είναι καλός γραμματέας του κόμματος. Και κατά τη γνώμη μου το διέλυσε το κόμμα και έχει ευθύνες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός για κάποια άλλη κομματική ή πολιτική θέση. Ο καθένας πρέπει να βρεθεί στην κατάλληλη θέση. Ο ίδιος βρέθηκε σε θέση που ήταν παραπάνω από το μπόι του. Εγώ θα κρίνω τη θέση που θα πάει ο καθένας. Κι αν του πω να πάει πορτιέρης στη Ρηγίλλης, εφόσον είναι στρατιώτης στις αρχές μας, θα πάει. Και πρέπει να πάει. Και από τη στιγμή που θα υπάρχει πρόεδρος και θέλει να υπηρετήσει τις αρχές μας, θα πάει εκεί που θα του πω. Και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει. Για γραμματέας δεν κάνει, όμως"

ανέφερε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για να απαντήσει με τη σειρά του ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.

" Όταν ένας πρώην Πρόεδρος και νυν υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (με 40 χρόνια στην πολιτική) αποκαλεί δημόσια το Γραμματέα του κόμματος ΄΄ πορτιέρη΄΄ , ας μην μας κάνει εντύπωση γιατί οι πολίτες έχουν γυρίσει τις πλάτες στη Νέα Δημοκρατία και έχουν απαξιώσει το πολιτικό σύστημα. Προσωπικά έχω μάθει στην πολιτική να δίνω μάχες με σεβασμό και επιχειρήματα. Προσκαλώ λοιπόν τον κ. Μεϊμαράκη, άμεσα, είτε σε συνεδρίαση κάποιου οργάνου του κόμματος, είτε ακόμα και σε δημόσιο βήμα, να κάνουμε ένα διάλογο με πολιτικά επιχειρήματα για όσα έχει πει κατά καιρούς, γιατί ήρθε η ώρα να ειπωθούν πολλές αλήθειες. Εκεί ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους τα μέλη της ΝΔ και οι πολίτες. Μέχρι τότε δεν θα τον ακολουθήσω σε αυτό τον δρόμο που έχει επιλέξει, απλά ας συνειδητοποιήσει ότι η εποχή των ΄΄ πορτιέρηδων΄΄ των δεκαετιών του 80 και του 90 ανήκει στο παρελθόν."


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.