Μετά τους αγρότες της Κρήτης που δήλωναν σε τηλεοπτική εκπομπή εκπομπή ότι ο Αλέξης Τσίπρας τούς ντροπιάζει, την σκυτάλη παίρνουν οι αγρότες του Ορχομενού που κατηγορούν τον πρωθυπουργό για θέατρο.


Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, ο Γιάννης Βάγγος, μέλος της επιτροπής αγροτών Βοιωτίας, αναφέρθηκε σε περιστατικό, ενάμιση σχεδόν χρόνο πριν στο οποίο συμμετείχε ο Αλέξης Τσίπρας όταν ακόμα ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Το μεγαλύτερο θέατρο το έπαιξε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας επάνω στο δικό μου το αγροτικό στον Ορχομενό, πριν ενάμιση χρόνο. Βάλτε το στο Google να δείτε τι πάει να πει θέατρο», είπε ο αγρότης από την Βοιωτία που απευθυνόμενος στον παρουσιαστή της εκπομπής τόνισε: «Κάναμε ένα χρόνο υπομονή και κάθε εβδομάδα μας έχουνε και από ένα μέτρο».

«Κάναμε την υπομονή μας, έφτασε ο κόμπος στο χτένι, την Παρασκευή θα είμαστε μέσα στην Εθνική, όχι εμείς και η γαλότσα και η η γραβάτα και ο δικηγορικός σύλλογος, και οι γιατροί και οι πάντες», κατέληξε ο Γιάννης Βάγγος.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.