Θέλει αρκετή τόλμη να ποζάρεις χωρίς τα απαραίτητα όταν περνάς της τέταρτη δεκαετία της ζωή σου, αλλά στην περίπτωση της Εύης Αδάμ μας αναστάτωσε


Το πασίγνωστο μοντέλο φωτογραφήθηκε εντελώς γυμνή και μας έκανε να θαυμάσουμε το υπέροχο κορμί της.
Η Εύη Αδάμ είναι μία από τις πιο όμορφες και καυτές παρουσίες στον ελληνικό χώρο, χρόνια τώρα. και όταν αποφασίζει να ποζάρει χωρίς ρούχο επάνω της, τότε όλος ο ανδρικός πληθυσμός την κοιτάει μαγεμένος.
Το σέξι μοντέλο γδύθηκε με καλό σκοπό, γιατί έτσι στηρίζει το «Ίδρυμα Σοφία Για τα Παιδιά» και το πρόγραμμα σίτισης των σχολείων της Κύπρου και φυσικά τρέλανε τους πάντες με το εκπληκτικό κορμί της.
Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:
Η 43χρονη Εύη Αδάμ πόζαρε ξανά γυμνή (ΦΩΤΟ) - Κεντρική Εικόνα
inner
Δείτε και μερικές ακόμα φωτογραφίες της καυτής Εύης Αδάμ...
Έχεις κάνει ποτέ μπότοξ;
Φυσικά και έχω κάνει Πρώτη φορά το έκανα Στα 35 μου, αλλά δεν είμαι πολύ συνεπής. Μπορεί να περάσουν και δύο χρονιά για να το επαναλάβω.
Φοβάσαι ότι μπορεί να γεράσεις μόνη σου;
Αυτό εσύ το θεωρείς κακό; Ξέρεις τι λέει μία καλή μου φίλη; Από το να έχεις τα προβλήματα του καθενός στο κεφάλι σου, καλύτερα να είσαι μόνη σου, σε έναν βράχο, παρέα με ένα βιβλίο. (Γελάει.) Να φοβάμαι, εννοείς, μήπως ξεμείνω μόνη μου; Δεν το φοβάμαι καθόλου. Ίσα ίσα...
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία. Από πιτσιρίκα ονειρευόταν να γίνει αεροσυνοδός. Λίγο πριν κλείσει τα δεκαοκτώ της, έδωσε εξετάσεις και πέρασε στο Τμήμα Γερμανικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετακόμισε στην Ελλάδα και λίγο αργότερα ήρθε η συμμετοχή της στα καλλιστεία, όπου κέρδισε το 1995 τον τίτλο της Μις Ελλάς.
Θα τολμούσες γα ξανά παντρευτείς;
Πιστεύεις ότι υπάρχει ένας τόσο ευφυής και γοητευτικός άντρας που θα μπορούσε να με πείσει να τον παντρευτώ; Διότι, αν αποφάσιζα να παντρευτώ, δεν θα το έκανα με το θάρρος που μου πρόσφεραν τα 24 μου χρόνια, αλλά με την ωριμότητα και τη συνείδηση που έχω στα 42 μου. Λίγο δύσκολο λοιπόν,
Δεν υπήρξε κάποιος άντρας, μετά το διαζύγιο σου, που να σε γοήτευσε και να είχες σοβαρή σχέση μαζί του;
Μία σοβαρή σχέση προϋποθέτει τρομερή επένδυση χρόνου, που είναι το πιο πολύτιμο αγαθό στη ζωή μας, Ο χρόνος μου ανήκει στα παιδιά μου αυτή τη στιγμή.
Τον μεγάλο έρωτα τον βίωσε στο πρόσωπο του Λάμπη Λιβιεράτου. Οι δυο τους ανέβηκαν σχετικά γρήγορα τα σκαλιά της εκκλησίας. Στην πορεία απέκτησαν δύο πανέμορφες κόρες, τη Δανάη και τη Νεφέλη. Το διαζύγιό τους ήταν θορυβώδες. Τώρα πια, ο καθένας ακολουθεί τον δικό του δρόμο, προσπαθώντας να διατηρεί την ηρεμία των δυο κοριτσιών τους και την ισορροπία που διαταράχτηκε στη ζωή τους.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.