Ντόρα: Δύο τα δεδομένα: Η δήλωση Τουσκ και ότι ήδη τα σύνορα έκλεισαν ερμητικά


Να πει στον ελληνικό λαό τι πραγματική συμφωνήθηκε στην περασμένη Σύνοδο Κορυφής καλεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η Ντόρα Μπακογιάννη. 
Η βουλευτή της ΝΔ κάνει λόγο για «μείζον θέμα» και τονίζει ότι ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση «οφείλουν να πουν την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Τι πραγματικά συμφωνήθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες». 
Η κυρία Μπακογιάννη είπε μάλιστα ότι μέχρι στιγμής τα δεδομένα είναι δύο: «Η δήλωση Τουσκ η οποία ουσιαστικά συγχαίρει τις χώρες που έκλεισαν τα σύνορα και το 2ο ότι τα σύνορα όλων των υπόλοιπων χωρών έκλεισαν ερμητικά από χθες». 
«Η απάντηση πρέπει να δοθεί και να δοθεί σήμερα», τονίζει η Ντόρα Μπακογιάννη. «Δεν θέλω να προτρέξω, φοβάμαι όμως ότι δόθηκε μία συμφωνία στη δημοσιότητα η οποία δεν ανταποκρίνεται στην ουσία της συζήτησης που έγινε μέσα στο συμβούλιο. Απέφυγαν στο κείμενο να πουν την ουσία και έτσι άφησαν πολλά ανοιχτά. Επειτα προχώρησαν στην ουσιαστική άσκηση της πολιτικής που ήταν το κλείσιμο των συνόρων. Δεν μπορούμε να κινηθούμε και να ασκήσουμε πολιτική αν δεν γνωρίζουμε την αλήθεια».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.