Φρίκη στη Μυτιλήνη: Φωτογράφιζε τις κόρες του την ώρα που τις βίαζε

Άφωνη η κοινή γνώμη παρακολουθεί το δράμα μιας οικογένειας στην ευρύτερη περιοχή του πρώην δήμου Ευεργέτουλα, όπου ο πατέρας ασελγούσε από το 2012 πάνω στις δύο από τις τρεις κόρες του, ηλικίας 14 και 16 ετών σήμερα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη, κακοποιούσε σεξουαλικά από το 2012 τις δύο από τις τρεις κόρες του, ηλικίας 14 και 16 ετών σήμερα.
Η λεπτομέρεια που σοκάρει είναι ότι ο αδίστακτος 54χρονος έβαζε ταινίες πορνό τις οποίες έβλεπε μαζί με τα παιδιά του πριν ασελγήσει σε βάρος τους. Ακόμα μια λεπτομέρεια που προκαλεί «αηδία» είναι ότι οι αστυνομικοί που διεξάγουν την έρευνα βρήκαν στο κινητό του εκατοντάδες γυμνές φωτογραφίες παιδιών, αλλά και των παιδιών του την ώρα που κάνει πάνω τους τις ασελγείς πράξεις.
Χθες ο συνταξιούχος πρώην στρατιωτικός ΕΠΟΠ ασέλγησε για μια ακόμη φορά σε βάρος της 14χρονης που δεν άντεξε και ανέφερε τα πάντα στη μητέρα της. Η σύζυγος του 54χρονου ενημέρωσε την αστυνομία που συνέλαβε τον συνταξιούχο.
Αρχικά ο συλληφθείς αρνούνταν ότι έχει κακοποιήσει σεξουαλικά τις κόρες του, ισχυριζόμενος πως όλα αυτά είναι φαντασίες των παιδιών, όμως κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια τις αρρωστημένες πράξεις του.
Σε βάρος του συνταξιούχου στρατιωτικού απαγγέλθηκαν οι εξής κατηγορίες: Ασέλγεια μεταξύ συγγενών, αποπλάνηση παιδιών, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, κατάχρηση σε ασέλγεια, πορνογραφία ανηλίκων. 
Ο 54χρονος, ο οποίος πήρε αναβολή για να απολογηθεί, κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση του νησιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον εισαγγελέα θα μεταβεί για να απολογηθεί εκ νέου την Παρασκευή το μεσημέρι. 
Να σημειώσουμε ότι τα παιδιά και τη μητέρα έχει αναλάβει ψυχολόγος, στον οποίο και δίνουν καταθέσεις με κάθε λεπτομέρεια για τα βάσανα που περνούσαν. Ο πατέρας-τέρας έχει είδη διορίσει γνωστό δικηγόρο της Μυτιλήνης, ο οποίος δεν έχει κάνει ακόμα κάποια δήλωση.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.